Kızlar 39+5 haftalık gebeyim. Dün dr kontrolüm vardı. Suyumun azalmaya başladığını söyledi. Son 1 aydırda karın çevresinde gelişim geriliğinden bahsediyor. Karın çevresi gelişimi %2 oranlarına düşmüş 2-3 haftalık gerilik var. Bir haftada 250 gram almış şu an 3250 kg bebeğimin kilosu. Plânlı sezeryan yapmak istiyor risk almak istemiyor dr um. Ben sezeryan da olacaksam bebeğim kendisi gelmek istediğinde olmalıyım diye düşünüyorum ve biraz daha sıkı takiple zaman istedim yani riski üstlendim. Kendi dr umla görüştükten sonra devlet hastanesinde başka dr a göründüm. Orada suyunun bu haftalar için normal olduğunu söyledi. Karın çevresi için 37.haftada olduğunu söyledi. Nst ve kan akışını normal gördü. Kendilerine göre normal olduğunu fakat takipli dr um süreci başından beri bildiği için ona güvenmem gerektiğini söyledi. Benim sorum benim haftalarımda bu tarz sorunla karşılaşan var mı aranızda süreç nasıldı? Bu haftalarda dr umun söyledikleri beni strese sokuyor. Bebeğim normal gelsin istiyorum fakat açılmam dahi yok. Dün stresten biraz sancım cıktı sadece nst de.