ElifBzkrt Meraba kızlar benim son adet tarihim 20 nisan.. 20 mayısta hamile olduğumu öğrendim adetimden 7 gün geçti kan verdim o günü hemen 258 çıktı.. 4 gün sonra tekrarladım kanı 922 çıktı sağlık ocağında verdim onu da.. normal yükselmemiş diye korktum kadın doğumcuya gittim keseyi görmek nasip oldu ama boyutu küçük gibi geldi 3.22 mm.. kaç haftalık olduğumu bile bilmiyorum gerçi ama haftaya tekrar çağırdı kese büyümüşmü diye bakmak için.. beta hcg de normal yükselmemiş değil mi😞 tedirgin olmalımıyım bilmiyorum tadını çıkaramıyorum şuan hamileliğimin korkudan
AnnelikHayali ElifBzkrt artış güzel gözüküyor. Keseni de görmüşsün. 🥰 haftaya inşallah büyüdüğünü ve kalp atışlarını duyarsınız. 😍
Mymother ElifBzkrt saha gebeliğin başından böyle strese sokmayın kendinizi zor tabi uzun zamandır beklemişsiniz ama kese boyutu falan bunları biz değerlendiremeyiz ve seçtiğiniz doktorun da herşeye olumsuz konuşan biri olmamasını tavsiye ederim umarım mucizenizi kucağınıza almak nasip olur🌸
ada94 ElifBzkrt bence artış normal 🌺 hadi hayırlı olsun canım . Allahım sağlıklı kucağına almayı nasip etsiiiin 🤰💜
Minikmucize1 ElifBzkrt bence kendini hiç sıkma ve tadını çıkart kan artışın iyi gebelik daha küçük olduğu için öyle gözükmüştür hiç strese girme dün bende ilk kontrole gittim aşırj stresli kendimi kötü bisey duymaya hazırlamıştım artık ama çok şükür benim düşündüklerimin tersi çıktı bebeğimi gördüm kalp atışını gördüm ve kendime söz verdim bir daha kötü asla bisey düşünmek yok diye mesela bende dün 7 haftalık diye gittim 6+3 çıktı doktor üç günlük bir fark sorun değil o yumurtlamayla alakalı dedi seninde öyledir adete göre düşünüyosun ama onun yumurtlamayla alakası var
ElifBzkrt Minikmucize1 Rabbim kucağına almayı da nasip etsin inşallah🙏 3 4 günlük düzensizlik sonradan kendini toparlıyomuş takma sen onu kafana.. Ben kaç haftalık olduğumu bile bilmiyorum inşallah haftaya güzel haberler alırım bende🥰
Hey123 ElifBzkrt bence artış gayet iyi. Gün aşırı test yaptıgında iki katına çıkması gerekiyor yani 250 500 1000 gibi. Sizinkide bı dolaylarda. İnşallah hayırlsıı ile olur
Minikmucize1 ElifBzkrt evet yumurtlamayla alakası varmış onun. Sağol canım benim hepimiz inşallah sağlıcakla alalım allah evlat hasreti çeken herkese nasip etsin bizim gibi hamile olanlarada kucaklarına almayı nasip etsin inşallah❤
Morika Bence beta HCG yükselişi normal, 2günde 1 iki katına yaklaşması gerekiyormuş, siz de olmuş. keseniz de büyümüş gelişmiştir inşallah, içinizi ferah tutun 🌺
Oykum_pinar38 ElifBzkrt bundan 3 yıl önce tam olarak 20 mayıs ta gebe olduğumu öğrendim benim ki de 7 yıllık bir hasretti bin şükür bir kızım oldu şimdi hemen hemen 2 buçuk yaşında ve yine gebeyim 25+6 ikinci kızım geliyor allahın izniyle inşallah 🤲🏻 bu arada değerleriniz gayet normal bence tadını çıkarın bu durumun ve bol su içmeyi dinlenmeyi unutmayın sağlıklı gebelikler dilerim canım 😘
ElifBzkrt Oykum_pinar38 Duygulandım😢 ilk gebeliğiniz benziyor birbirimize diye.. Allah evlatlarınızı size bağışlasın🙂 teşekkür ederim💕
Oykum_pinar38 ElifBzkrt amin canım seninde Rabbim tez zamanda da kucağını bir melek göndersin inşallah hayırlısıyla 🤲🏻💞