minikserce00 Kızlar bu haftalarda ters dönüp sonra normal dogum yapan varmı Allah aşkına ilk dogumum normaldi bu sefer 37 e girdik bugün ters bu bebek dedi napcam
nurdane3504 minikserce00 ben dün gittim baş aşağıda dedi doktor doğum pozisyonu mu alıyorlar yani benimde ilk gebelik de tam bilmiyorum sizin haftaniz daha ileride ama
tazeaane minikserce00 canım bu saatten sonra fazla dönmez dedi benim doktorum bana. Hayırlısı yapıcak bişey yok artık. Benimkide dönüyo haftaya sezeryan olucam
damlaacaglaa minikserce00 benim bebeğim de ters. Ayaklarını havaya kaldır sık sık dedi. Magnezyum ilacı kullanıyorum bir de. Kendiliğinden dönmesini bekliyoruz. Döner inşallah
Pinarnehirbebek minikserce00 daha dönmez benim kızım da tersti donmedi zaten yer dar olduğu için doktor daha dönmez diye sezeryan tarihi vermişti
Melike-Alya Doğum anında bile dönen bebekler var bu kadar stres yapmayın kendinize . Hem youtubede bebeğin dönmesi için yapılan egzersizler var bi bakın isterseniz
minikserce00 tazeaane Ya ben özel ve devlet takipliym özelde doguramicam galiba bu yüzden devlette ne olur ne denir bilmiyorum
Melike-Alya minikserce00 sıkma canını canım 🌸 Hakkında hayırlısı neyse o olsun illa normal olcak diye bişey yok ki bebişi için sezeryan iyi belkide bilemezsin doktorun neye yönlendiriyorsa onu uygun görüyor demekki
minikserce00 Melike-Alya valla öyle de kaşıntı var vücudumda o kadar yoruldum ki randevu yoktu cildıyeye şimdi aldım haftaya cuma bende artık kendimi normal doğuma hazırliyorduk bakalım sonumuz nolacak
Melike-Alya minikserce00 Allahım acil şifalar versn inşallah 🙏 Bu süreçte tandevu bulmak çok zor bana da doktor gün veriyor bu haftada gel diye ben randevu bulana kadar 2-3 hafta geçmiş oluyor