Gulaytuncer kızlar Merhaba 33 haftalık hamileyim göğüs ucu yok göğüs pompası aldım ama hani şimdiden kullanmaya başlamam mı gerekiyor göğüs ucu nasıl çıkacak lütfen bilgisi olan da bu konuda yardımcı olabilir mi
esraizmirli Gulaytuncer göğüs ucu için aparatlar var silikon bir müddet öyle emzirirsin bende öyle emzirdim 3 hafta falan sonra kendisi silikonu almadı kendi göğsümü aldı şükür ☺️ Philips aventinkini kullandım ben gayette memnundum fikir olsun ☺️
Aslaslan Gulaytuncer Merhabalar guzep anne. Bende hemsire yeni anne adayi olarak yazdiklarinizi merakla.okuyiru.. 10 luk enjektorle vakum yapabilirsin. Enjektorun ignesini at. İnce olan kismi kes ve icindeki pistonu kestigin yere gecir ve diger kesmedivin kismi ile meme ucuna yerlertir ve vakum yap pistonla. İnternette vardir videosu. Bir bak istersen.
Arzu3981 Gulaytuncer 37.haftadan önce göğüs ucunun sıkılması vs önerilmiyor. Bir dr unuza danışın bence öncesinde.
Endless44 Dün doğum yaptım gogus ucum hiç yoktu ebeler mama verelim dediler ben kabul etmedim zorladım emdi emdikce çıkardı ucunu pompa felan kullanmadım bebek kendisi çıkarıyor zaten