Mer
Momsmoms Merhaba Antalya’da 3 tedavi görmüş dördüncü tedavisinde Dermanı İstanbul’da bulmuş biri olarak şunu öğrendim ki nasipten öteye geçilmiyor.Akdeniz Üniversitesi Tüp Bebek Merkezinde 3 tedavi oldum Şafak Olgan Hocada olmasa da Allah bin kere razı olsun o ve ekininden devlet doktoru gibi değildi çok ilgiliydi ama nasibimiz orada değilmiş iki arkadaşıma tavsiye ettim ikisi de anne şu an .Diyeceğim o ki farklı nedenlerle orada tedavime olumlu cevap alamadım ama sorun çok büyük değilse tavsiye ederim .3.denememi Anadolu Hastanesinde oldum çok iyi bir embriyom olmasına rağmen transferden sonra hormon yüklemesi yapmadıkları için yaş da 37 olunca tutmadı.Ayla Üçkuyulara gittim Antalya ıvf Hasan Hocaya gittim Umut Tüp bebek Merkezine gittim elektrik alamadım sonra İstanbul’u denemedim demeyeceğim dedim Bahçeci de tedavi oldum çok şükür şu an hamileyim ama duacı mısın desen hayır devlettteki ilgiyi alakayı göremedim ama şunu tespit ettim ya gerçekten laboratuvarları çok iyi ya da benim nasibim oradaymış Allah vicdanlı para kaygısı olmayan doktorlarla karşılaştırsın cümlemizi