Gktrkzbn2020 Kızlar hamile elbisesi satan bildiğiniz sayfa var mı? Lcw defactoya baktım hoşuma gitmedi. Instagramda su butik diye bir sayfa var güvenilir mi ?
bebisim-_00 Gktrkzbn2020 canım ben LCW dan aldım ama herkes sordu nerden aldığımı o kadar yakışmış üstüme aşırı beğenildi sen neden beğenmedin. Askıda durduguyla aynı olmuyor bazen üstüne giyince farklı duruyor.siyah kumaşa Gül kurusu renk puantiyeli ara boy kısa karpuz kol salaş bir elbise
Asyaayaz1 Etiket olarak hamilelik elbisesi olarak bakın keşfet bölümünden yorumlara vs bakarak beğenebilirsiniz🌸
Acelya00 Ya ben anlayamadım çok yüksek geldi fiyatlar Almam gerekiyor ama bir tane alıp Ağustos doğumuna kadar onunla idare edemem ortalama 150 TL fiyatlar sonradan giyinemeceğim elbiseler bunlar kafam karışık
Babymomy Acelya00 sonradan da giyilebilecek kemer vs aksesuarlarla kullanılabilecek elbiseler aldım. Lcw uygun cok pahalı da almıyorum acıkcası yazık günah üc dört parca aldım yeni yeni giyiyorum agustos bizimde. Yeter diye düşünüyorum
Gktrkzbn2020 bebisim-_00 Bende dün 2 tane denedim kot elbise vardı sanki yanlarım cok fırladı gibi. Yeşil puantiyeli vardı oda içimi belli etti 😑😑
Redpepper Haydigiy diye bir sayfa var orda uygun elbiseler var, elbise fiyatları uçmuş resmen normal günlük bi elbise 150 tl 🙄 benim de artık almam lazım çünkü hiçbişeyim olmuyor bi tshirtim var devamlı onu giyiyorum 😂
Dlkhtpgl Gktrkzbn2020 tesetturlu olmayan lar icin trendyol da cok elbide var. Bakabilirsiniz. Bir de instagram da karsiniza kesin çıkar. Kesfette
toocin Ben kotonun bol elbiselerini aldım. Kalıpları aşırı geniş. En büyük bedeni alınca oluyor. Zara’da mangoda bir elbise 500 TL olmuş!
hanimhanimcik ben modanisadan alıyorum bol kesim ve bir beden büyük aldınmı hamile elbisesi gibi oluyor zaten🤍
Dilekleklek Gktrkzbn2020 ben gecen hafta aldim cok cok begendim ve iki gun icinde geldi. Yarim kol tülbent elbise diye geciyor qldigim. Nar cicegi rengindeydi. Yani tereddut etmeden alabilirsiniz (isbirligim falan yok sadece memnuniyetimi belirtmek istedim aklinizda soru isareti oldugu icin )