Yrnokty53 Elffffff emel ateşe gidiyorım bende ama sehir hastanesinde gidiyordum hem mehmet keçeçiye hemde altug beye gidiyordum ikisindende gayet memlunum
Esmer_ iremj7 memnundum ben hastane şartından bıraktım enfeksiyon çıktı test için hastane puanı yetmiyormuş yaptıramadım üniversiteye gittim mecburen😑
Elffffff Yrnokty53 ben alaattin kaçar a gidiyorum bugüne kadar memnun kaldım inşallah bir sorun olmazsa doğumu da onda yapmayı planlıyorum
Kamuran_celiik iremj7 merhaba bende Kamuran İstanbul Pendik de yaşıyorum 29.haftalık hamileyim yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim 😁😁
Masalannesii iremj7 Merhaba🤗adım Gülümse Sakaryada yaşıyorum 20 yaşındayım 32 haftalık minik bir prensese hamileyim🥰😇
Esmer_ iremj7 bir test istedi enfeksiyon neden kaynaklı diye araştırılacaktı o testte dışa gidiyormuş puanımız yetersiz yapamayız şuan dediler 3ay içinde belki puan toplarız dediler 😑bende pek bilmiyorum bana böyle söylendi🤷
Elffffff Yrnokty53 acaba arkadaşınız normal mi sezeryan mı yaptı genelde sezeryana yönlendirdiğini söylüyorlar bu biraz kafamı karıştırıyor
Yrnokty53 Elffffff genelde özel sezeryana yönlendiriyor zaten ama alaatin bey degil arkadasım sezeryan istemiş öyle dedi
Esmer_ iremj7 bilemiyorum bende malesef 😑 şehir hastanesinde doğum yapmak isterdim ama nasip olmadı üniversitede yenidoğan yoğun bakım yok nasıl olacak hiç bilmiyorum