Aycahanim68 Normalde korunurduk ama 1 kez korunmasiz iliski yasadik esimle adetim bittikten bir kac gun sonraydi ve ben gunu gunune adet olurum asla gecikmez ama dun olmam gerekti olmadim ama karnimda agriyo adet olcak gibi hamile olabilirmym
Beyzan Aycahanim68 hem olabilirsiniz hem olmayabilirsiniz. Uzun süre korunup birden korunmayinca rahip spermi görünce adet gecikmesi olabiliyormus ki ben de yaşadım korunmayi bırakıp bebek isteğimiz ilk ay adetim gecikti ama hamile değildim. Allah gönlünüze göre versin inşallah
Yazg16 Aycahanim68 psikolojik olabilir gecikmen benimde öyle olurdu çünkü beklediğim ay kesin gecikirdim normalde saati aksamazdı ne zamn hamile olabilirim diye düşünsem gecikirdi
Aycahanim68 _Tugba34 8 aylik kizim var ama olduysada asla isyan etmem tabiki ama adet belirtilerim var ya
Birkuzucukbeklerken Aycahanim68 canım bende aynı erken olurum asla gecikmem aynı şekilde hamile kaldım bende Bi kaç gün daha bekle test yap çok stresli Bi dönemdeydim planlı olmadığı için beklemiyordum aklıma bile gelmemişti 5. Gün testi yaptım saniyesinde ikinci çizgi çıkmıştı şimdi 24 haftalığız kızımla🥰
Erez Aycahanim68 Ayda bir kez 1.bebeden firsat bulup seviseyim dedim konu 22.haftaya kadar geldi 🤣🤣 Olabilir Alah ol der ve olur 😘
Birkuzucukbeklerken Erez ayyyyy Allah seni istemsiz güldüm korkutma gözümüzü bebişten kocayı mı unutacağız ay 😂😂😂
_Tugba34 Aycahanim68 benim biri 5 diyeri 3 yaşında başta biraz erken oldu diye üzüldüm bana o kadar anne olmak isteyipte olmayan varki o yüz den Allah’ıma şükürler olsun diyorum 3.napalım Bi şekilde büyütcez🙃🙃
sumeyraballl Aycahanim68 uzun süre korunup bir anda korunmayı bıraktıysanz ve o gn yumurtlama gününe denk geldiyse olabilr 2 gün geciknce test yapın yda gidin direk kan verin kan kesin sonuç
Melikebyk Aycahanim68 Aycahanim68 ben de aynısını yaşadım Adet olacak gibi karnım ağrıyordu test yapınca pozitif çıktı. Yani test yapmadan bilemezsiniz