beyza1234 ebru05 günde bir kahve verdi benim doktorum ama nacizane nescafe yerine filtre kahve yada türk kahvesi daha saglıklı 🌺
umudunannesiii ebru05 var tabiki doktor bana kahve hergun bir fincan iç ama nescafe hiç ixmeyecejsin dedi Bence sende içme bende çok severm ama çocuk olana kadar mecbur ara verdim kahveden daha zararliyms nescafe
Burcuseyy ebru05 içinde süt tozu var bence içme normal hamilelik olmayan insana bile zararlı filtre kahve yapıp içine süt koyabilirsin ama ağır gelirse
ebru05 beyza1234 onları içemiyorum 🤦🏼♀️ , nescafeyi hergün içmiyorum zaten iş yerinde vardiyalı çalısıyorum bi hafta sabahcı oluyorum bi hafta akşamcı sadece sabhcı oldugum zamanlar içiyorum🤷🏼♀️
dygm3848 Neskafe kesinlikle içme filtre kahvenin de kafein oranı çok yüksek. Kafein bebeğin gelişim geriliğine sebep oluyor mümkünse hiç içmeyin ama en masumu Türk kahvesi 50 mikrogram kafein içeriyor
hellobaby0 ebru05 aç karna içmeyin sade içmeyin sütlü için süt tozlu bile değil elinizden geldiğince sütle yapın ama Türk kahvesini sade içebilirsiniz diye duydum bişey olmaz Allah’ın izni ile 🥰🥰