Username1078 Sorularınız varsa cevaplamaya çalışırım en kısa zamanda doğum hikayemi de yazıcam inşallah
hazal2131ds Username1078 allah analı babalı büyütsün. Kaç cm açıldı? Hemen geldi mi bebiş? Dikişler ne alemde? Genel sorulardan başlıyım?
Zeynep_18 Username1078 Allah sağ salim büyütmeyi nasip etsin, kaçıncı haftada doğum yaptınız, ilk suyunuz mu geldi nişanınız mı ve dikişiniz varmı☺️
bebegamin1 Username1078 epidural yapıldığın da kaç cm açılmanız olmustu ve epidural yapıldıktan ne kadar sonra doğumunuz gerçekleşti
Username1078 hazal2131ds gittiğimde 4 bucuk cm Di suyumu patlatıp suni bağladılar sabah 8den öğlen 2ye kadar 6 cm oldu açılmam sonra dayanamayıp epidural istedim aksam 4 bucukta 10 cm olup doğuma gittim
Username1078 Zeynep_18 38+6 da doğum yaptım çatı muayenesi sonrası nişanım geldi suyumu doğumhane de patlattılar
[silindi] Allah analı babalı büyütsün. Dikişleriniz ne durumda? Epidural aldığınız için pişman mısınız? Bir yan etkisi oldu mı?
Username1078 [silindi] iyiki epidural aldım almasaydım asla yapamazdım sancılar dayanılacak gibi değildi