irorkay Yine doğru düzgün uyuyamadım, sabahı zor ettim 🤦🏼♀️ sanırım vücut resmen beni alıştırmaya çalışıyor 🤦🏼♀️🤷♀️
Birtane2307 irorkay benimde esim nobette gece 11 de gidip sabah 7 de geliyor o gelene kadar uyumuyorum o gelince uyuyoruz 3 e kadar 😄 alistim ya bebekler de genelde gece uyumuyor ya ins zorlanmayiz bu konuda bak dayanikli oluyoruz 😁😁
Beyziikoo irorkay Salla salla uyumayan bebelak bir anda böyle uyudu 🙈🙈 Birkaç gündür iyiydi uykusu ama bugün uyandı baya 🙈 Bir de bir sürü işim var bugün napicam uykusuz bilmiyorum 😔😔😔
Dareyn irorkay 9 ay uyuyamadım doğum yapacağım gün uyudum 😂😂 Zor kaldırdılar beni de Allahtan uyandım 💜😂
gulapikk irorkay hiç sorma uyudum mu uyanık mı kaldım hiç bir şey anlamıyorum uykularımdan. Sooon 1 🥰
irorkay Canim_-bebek01 canım olsa da keşke tek sorun uykusuzluk olsa. Karnım öyle ağırlaştı ki yattığım 2 saatten de zevk alamıyorum. Bari karnım normale dönse ben yine az uyusam 🤷♀️
irorkay Birtane2307 inşallah öyle olur 🤣 benim uykum da geliyor aslında ama rahat bir pozisyon içerisine giremiyorum o yüzden de uyuyamıyorum 🤦🏼♀️🤣
Beyziikoo irorkay Sağol teyzesi😍 Sağlıkla gelsin inşallah senin miniğinde🤲🏻💟 Ya inan ilk uyanınca aşırı sinirli oluyorum uyutamıyorum sonra geçiyor uyutuyorum yatmak yerine izlemeye başlıyorum 😍😍😍😍😍
irorkay Birtane2307 henüz 30 haftayım aslında erken mi başladı bende nedir anlamadım 🤦🏼♀️ karnıma yer bulamıyorum resmenn🤣
Birtane2307 irorkay ayy bende tam 30+1 im inan bende diyorim daha 2 ay var simdiden bi agirlik bi siskinlik Yataktan koltuktan esim elimi tutup kaldirmasa kalkamiyorum inan ozellikle aksamlari
irorkay Birtane2307 aynen öyle. Gece kendime uygun pozisyon bulsam çok iyi. Ama maalesef toplam uyuduğum 2 ya da 3 saat 🤦🏼♀️
Birtane2307 irorkay Allah yardim etsin onlar icin deger ya sukurler olsun canim beterin beteri vpar nefes darligi bazen çekince odim kopuyor ama yine ne madar sukretsek az 💝
Ays0 27+3 ve tüm gecem tuvalet gidip gelip su içmekle geçti. Şimdi de hareketine uyandım durmuyor içeride inşaat var resmen her yerden aynı anda zorluyor gibi 😂