tandirella001 Doz tetenoz aşımı oldum. Sabah 2. Doz var. Ama ebe aşı kartına sadece 28.05.2021 yazmış yani saat yok aç gel tok gel gibi bir ibare yok. İlkinde sabah 9 da aç karna gel demişti. Şimdi ben saat kaçta gideyim aç mı gideyim tok mu gideyim? Acaba ilkinde aç gel demesinin sebebi kan tahlili De yapılacak olması mıydı ? Sizler ne yaptınız ?
Birtane2307 tandirella001 ben 2.doza gittim yine kan aldilar iki dozda da ac tok demediler fark etmiyor
umyahsen tandirella001 canım açıkcası doktor bana sen bişiler ye yinede hamilesin demişti kan tahlili filan yaptığında. Ben iki dozda da toktum. Numarası yok mu arayıp sorsan
BusraUras Birtane2307 haftamızı kaçırmıştık o yüzden yaptıramadım. Sağlık ocağının ihmaline denk geldik.
zippirana Kızlar carsamba gunu ilk dozumu oldum ilk gun bir sey yoktu ama iki gündür şişti ve agriyor kaşınıyor hemsire olabilecegini söylemişti ama bu kadar olması normal mi sizinde mi boyle olmuştu.
busracnbk zippirana normal canım, ben 4 5 gün kıpırdatamadım hiç kaldıramadım bile kolumu şişlik ve ağrıdan ama sonrasında geçiyo üzerine falan yatma baskı uygulama fazla.
Findikaltinim tandirella001 sağlık ocağında tetanoz aşısını yapmadan aynı zamanda kan değerlerinize de bakıyorlar gitmişken. Ben de bu durumu atlayıp tok gitmiştim kan tahlili veremedim tekrar gitmem gerekecek o yüzden siz aç gidin her ihtimale karşı.
Aysen3434 tandirella001 belki yine kan alirlar istersen her ihtimale karsi sabah ac git. Kan degerlerine falan bakilir gizli seker olcumu yapilir..
Nslhn80-ends Aç tok fark etmiyor ben ilk dozu öğleden sonra gittim vuruldum sabah gel falan demediler
Taze_gebe tandirella001 canım muhtemelen 1. Dozunda seni genel kontrol gününde çağırmış o yüzden aç gel demiştir. Eğer yine kontrol olacaksa kan alacaksa aç git ama sadece aşı içinse aç-tok fark etmiyor 💉🤓
Mega123 depsizoo Bana sadece aşımı yapıp yolladılar. Herhangi bir kan alımı felan olmadı bunu benim mi belirtmem gerekiyor acaba 😇
Ruyasusam tandirella001 En güzeli aç gidin her ihtimale karşı da çantanizda yiyecek biseyler bulundurun. Tok derse kenarda yersiniz 5 dk da 😉 birde sabahtan gidin çoğu işlemi sabah yapıyorlar ⚘
Taze_gebe Mega123 yo onlar takip ediyor aşı ve genel kontrol denk gelirse kan alıyorlar ama ilgisizlerse siz hatırlatın yine kontrol kaçtı mı diye