ilkgozagrimhavinim Zehragumus o hiç belli olmaz.. Ben yumurtlama takibi yaptığım ay hamile kalamadım. Ertesi ay takibi falan bıraktım kafama göre yani. Hamile kaldım☺️
yuksell07 Zehragumus ilk oglumuda bir kerelik ilişkiyle hamile kaldım adet bitiminden 5. Sonraydı 😂şuan 6 yaşında geçen yıl ramazan ayında yine tek seferlik bı korunmasız ilişkiden hamile kaldım adet bitiminin 6. gunuydu 😂 ama düşük yaptım onu
Arzu3981 Zehragumus adetinizin ilk gününden itibaren hesaplayın 10.gün ile 20. Günler arası hamile kalma ihtimalimizin yüksek olduğu zamanlar. O zmnlar ilişki yaşanırsa yumurtlama döneminize gelme ihtimali daha yüksek.
ZeynepUstaaa Zehragumus canım sperm erkeğin vücudunda 3 gün calı kalıyormuş benim bi yakınım doktoruna danışmıştı oda 1 gün arayla ilişkiye girmesini söylemiş sper kendini topluyo ve canlı kalıyormuş hem o süre zarfında 1 gün arayla ilişkiye girdiğin için illaki yumurtlama dönemine denk geliyormuş
-Selma- Ben adetten iki gün önce hamile kaldım, sadece o gunde olcak diye bi kesinlik yok kişiden kişiye degişir ama o gun en yuksek oldugu gun 😊
Liyuzamom Kelebekmadam valla bana gözükmeyedebilir dedi bende umutsuzdum gözükmez demiştim ama gözüktü çük şükür bide kalp atışını duyarsam çok rahatlayacağım valla. İnşallah canım sende görürsün ❤️🤲