Kaderduran Arkadaşlar merhaba 6 haftalık gebeliğim var dün lekelenmelerim oldu kahverengi şeklinde bugün ise kırmızı ve ara ara gelen kanamalarım oldu acile gittik kan tahlilinde 1349 değerim çıktı sizinde başınıza geldi mi düşük mü yapıyorum acaba
Gokyz123 Kaderduran canım olabilir kırmızı kan tehlikelidir bu süreçlerde. Sakın ihmal etme yarın sabah erkenden mutlaka doktoruna git. Düşükse bile engelleyebiliyorlar. İlaç iğne kullanırsın. Tuvalet dışında yerinden bile kalkma dinlen ve çok dikkat et. Ama mutlaka yarın hemen bi görün.
ogrencianne35 Kaderduran acile gittiğiniz zaman kanamanizin durmasi icin serum dusuk onleyici iğne fitil vermediler mi size
Kaderduran Gokyz123 doktorum Protestan kapsül al iç dedi alttan muaneye etmek istedi bugün kese görünüyor hala ama kanamam var bende kabul etmedim daha riskli olur diye başka doktora gidicem ğazartesiye kadar daha ağır sıkıntı olmassa
Gokyz123 Seliner Rabbim herkesin yardımcısı olsun canım. Çok şükür Yaşamadım ama araştırmaktan artık bu işlerin uzmanı olduk 🤗🥰