endobeybi Beyzan evet işlemden sonra benim sıkıntım geçti, doğumdan sonra tekrarladı tabi ama çok uzun sürmedi. Şimdi hiç olmamış gibi çok rahatım. Tabi tekrarlama riski oluyor yine hamilelik vs gibi durumlarda sanırım
Beyzan endobeybi peki işlem yapıldıktan ne kadar sonra açınız geçti. Hemen mi. Ben 3 gün oldu hala ağrım var. Burda okuduklarıma göre ilaçlar 10 güne etki ediyormus ama çok ağrım var bir de normal doğum dikişlerim de taze sanırım o da etkiliyordur
Oznrasl Byby99 bende kanyondan yağı sürdüm canım gecırsın dıye pamuğa kanıttan şurup başvurun oldugu yere koyardım
endobeybi Beyzan 3-4 gün yine zorlandım tabi. Kesiliyor cerrahi işlem sonuçta ödemi yaranın iyileşmesi zaman alıyor 🥲 dediğiniz gibi normal doğum dikişleri de var biraz zaman alabilir çok geçmiş olsun 🙏🏻
Seymatatogluozkin Byby99 Sarımsak o kadar çok faydalı ki çok şükür onu yaptığım güne dedim yakıyor ama bıdaha çok zorlamadıgınız zaman çıkmıyor sarımsağı dövüp peçeteye koydum en fazla otuz kırk saniye durabildim hemen yıkadım ve o bir miş bi daha olmadı
Ozdez Byby99 benim annem tam 35 yıldır çekiyor henüz bende yok Vicks buldu en son onunla rahatladı denemeni tavsiye edebilirim birde kantoron yağı geçmiş olsun