MercimekveAnnesi16 Kızlar nereye gittiniz fiyatlar neler ? Bide Esentepe giden var mı ? Orayı düşünüyorum ama fiyatları bilmiyorum 🤷♀️
mervebolatkirac MercimekveAnnesi16 Bende Esentepe hastanesine gidiyorum doktorum 20. Hafta kontrolde ayrıntılı konuşuruz dedi 10 gün sonra gidicem ama fiyatları hiç bilmiyorum 🤦🏻♀️
MercimekveAnnesi16 mervebolatkirac bende bilmiyorum ya ama 300 den aşşa değildir çünkü bana 300 TL’den başlıyor fiyatlar denildi ama net fiyat istiyorum bende
mervebolatkirac MercimekveAnnesi16 yani ikili tarama testi ve bana yapılan test 345 tl ydi yanlış hatırlamıyorsam detaylı ultrasonda 500 civarıdır diye düşünüyorum ama 10 gün sonra gidicem kontrole o zamana kadar öğrenemezsek gidince öğrenicez artık
MercimekveAnnesi16 mervebolatkirac radyoloji diyor doktor ama detaylı ultrason için nereye gitçez onu da anlamadım randevu sistemine girince de çıkmıyor kafam çorba oldu
mervebolatkirac MercimekveAnnesi16 evet benimde kafam karıştı başka yerde yaptırabiliyormuşuz tıbbi görüntüleme merkezlerinide bi araştırmak lazım..
mervebolatkirac MercimekveAnnesi16 10 gün sonra doktorumla konuşunca karar veririm artık ya bilmiyorum dorukta falanda uygunmuş sanırım da iyice araştırmak lazım tabi
MercimekveAnnesi16 mervebolatkirac valla bende bilmiyorum canım gerekirse hastaneleri arıcam öğrenicem bakalım bi gelişme olursa benden yana bende yazarım buraya
sevgilikadin Ben de takip edeyim konuyi. Ilcede oturuyorum. Muayane olmadan sadece detayli icin girebiliriz degil mi? Ordaki hastanedeki bir doktorun tamibinde olmam gerekmez umarim