444846 merhaba 23 hastalıkken oldum şuan 29 haftalığım, önce eşim oldu evde odalarımızı hemen ayırdık fakat bende daha çok belirtiler başladı 2 gün içinde, ateşim hiç düşmedi 38.5 du hep alerjik astım hastasıyım birde 112 yi aradık ilaç veremiyoruz duş alsın falan dediler test için eve gelmelerini istedik listeye aldılar fakat 10 günü geçti gelmediler ateşim artık duşa girince bile geçmiyordu günde 3 kere parol içiyordum nafile 3 kere Ambulansla hastaneye götürüldüm 2.gittiğimde nefes darlığım ve ateşim vardı tabi test yaptılar ertesi gün pozitif çıktım hastaneye yine yatış yapmadılar 2 gün falan yine evdeydim o Kadar kötü oldum ki ateşim 39 a yükseldi ve hiç düşmedi gece eşimi uyandırdım ambulansı aradık 3 saat içinde gelebilir çok yoğunluk var dediler eşim zaten kendinden dolayı suçluluk hissediyordu bide beni o şekilde nefes alamamakta zorlandığımı görünce taksiyle gidicez o zaman dedi ve hemen doktora bağladılar doktor hemen ambulans yolladı bazıları o kadar sorumsuz davrandı ki bu süreç çok zor geçti bizim için 2 hastane gezdik o gün en son gebe covid bölümleri doluydu kırmızı alan acil covid bölümüne aldı doktor halimi görünce bir sürü test yaptılar ve aldırış etmeyen 3 doktorun yüzüne maalesef hem idrarıma hem kanıma karışmıştı enfeksiyon en sonundada Haydarpaşa numune hastanesine yatırdılar bir sürü ilaçlar serumlar kullandım çok güzel ilgilendiler sağolsunlar. 2 gün oksijene bağlı yattım afedersiniz WC gitmek istemiyordum nefessizlikten ciğerlerim ağrıyordu çok şükür atlattık gülerek ayrıldık hastaneden profesör doktor anne oğul antikorlusunuz dedi :) Rabbim bir daha yaşatmasın inşAllah hiç birimize bir an önce dünya olarak kurtulmayı nasip etsin hasta olanlarada hafif atlatmayı nasip etsin inşAllah. Çok geçmiş olsun.