Bhrertrk Hamileliğimin son haftaları, karnımdan üçtür çıt diye ses geliyor çok acayip hareket ediyorken oluyor . Ben mi acayibim gayipten ses duyuyorum???
nur29 Bhrertrk bende dün ilk kez yaşadım çok şaşırdım bugün doktora sordum normal dedi bebekten geliyomuş 🙈🤗
defnes_mom Bhrertrk hıçkırıkla tekmeyi nasil ayırt ediyorsunuz ? Konuyla alakasız oldu ama kusura bakmayın bebeğimin kafası nerede onu anlamaya çalışıyorum 😂
SMMM123 defnes_mom Oğlum da hiç hıçkırık hissetmemiştim ama şuan kızıma hamileyim inan sürekli hickiriyor. Tekmesi ritmik olmuyor bı sağdan atıyor bı soldan yada bir iki kere atiyo duruyo. Ama hickirdigi zaman ritmik sekilde aynı yerde oluyo hareket edince durup karnını izle kendini dinle emin ol ayırt ediyorsun ben. Hep videoya alıyorum 😍🤣
defnes_mom SMMM123 yaaa 😍😍 o zaman başı aşağıya inmiş kasıklarıma arada ritmik olarak böyle bir şey oluyor tekme değil üste de ayaklarıyla ittiriyor ☺️ çok hareketli bir kız olacak inşallah 😂
Boncukgiller003 Bhrertrk evet benden de geliyo o arada 😁 bebişin eklemlerinden geliyormuş o ses. Parmak çıtlatması gibi ses 🤩🐣🤰🏻 36 haftalık hamileyim bende