Hidayetliya20 Aselgunes cnm tam net bşy gözükmüyor yeni bi test al dene yarn… Yada direk acile git kan tahlili yaptır kesin sonuç alırsn
betlkrkmaz Aselgunes canım bende de böyle oldu aradan bir kaç gün geçti tekrar test yaptım bu sefer 2. Çizgi çok net çıktı belki erken yapmışsındır testti
Senemir-35 Aselgunes canım testinde silik Bi çizgi çıkarsa hamilesindir ama testin bayat sanırım 3 geçilmiş 1 hafta daha bekle istersen ya da emin olmak istiyorsan kan testi ver sağlık ocağına hemde kesin Bi sonuç almış olursun
Aselgunes Kızlar sizden ricam bakar mısınız hamile miyim yaptıktan sonra bu şekil çıktı acaba kuruma mi 3 günüm geçti adetim
Mutlu_damla Aselgunes t yazan yerde de belirgin çizgi olması gerekiyor canım. Ama geç döllenme olabilir. Dr a git
Aselgunes betlkrkmaz ay inşallah öyledir yaa dijital olan erken gebelik testlerinden alıp yapmak istiom yarın acaba kesin sonuc verir mi
Aselgunes Senemir-35 pandemiden dolayı çıkmakta çok zorluk çekiym evden cikamiom yani ama eşime soledim dijital olan erken gebelik testinde. Denicem yarın dua edin inşallah vardır
betlkrkmaz Aselgunes bence hiç onlarla uğraşma sağlık ocağına git kan tahlili ver en hızlı sonucu bu şekilde alırsın testler bazen yanıltıyor
betlkrkmaz Aselgunes kesinlikle sabah kalk git kan ver 2 saati arayıp sonucu söylerler. Her şey gönlünce olur inşallah
Aselgunes edanurciftci bu ay covid oldum ve çok fazla kan sulandırıcı haplar iğneler vuruldum acaba diom çok ilaç içtim kan sulandırıcı etki etti de hamile kaldım mi diom 🙈