Sudeeee Kızlar ben omegayı sabahları alamıyorum aç karnına tok karnına içtim bu akşam yemeğinden sonra daha sonra da bi saat geçince süt içtim ve cok kötü istifra etmeye başladım heryer balık kokuyor sanki 19 haftalığım böyle olan oldu mu
GzmKa Sudeeee havalar ısındığı için bi doktprunuza danisin derim. Bazi doktorlar hava ısınınca balik yagini uygun bulmuyorlar
Rabiasss Sudeeee bende genelde akşamları alıyordum içtikten yarım saat sonra direk mide bulantısı istifra doktorum başka vitamin önerdi şuan onu kullanıyorum sütle alakası yoktur bence
gaamzee Sudeeee ilk imom u kullanmaya basladgımda bende kusuyordum sonra gece yatarken içmeye basladm bünye alıştı heralde.bazen midemin kötü oldıgı zamanlar içmiyorum hatta kokusu bile iğrendiriyor beni :(
Semakacan Sudeeee bende içemiyorum canım bi de gece yatmadan önce deneyeyim direk yatarım kusmam dedim ama ağzıma aldığım an kusuyorum çok kötü kokuyor içmiyorum artık
Mervegnes Sudeeee bende sıkıntı çektim ilk başlarda çok şimdi sabah erken saatte alıp tekrar uyuyorum kalktığımda bi sıkıntı olmuyor alıştım
Ar2020 Ben de imom içiyorum iki gün içtim yatarken 2 gündür içmiyorum alışılacak gibi de değil yapamıyorum ve yemekten soğumak istemiyorum bilmiyorum bakacağım
Nilperisi Sudeeee krilom omega kullanıyorum midem oldukça sorunlu ve 6. Ayımdan beri hep krilom kullandım hiç bir sıkıntı yaşamadım, şu anda 36. Haftamdayım devam ediyorum siz de bence danısın doktorunuza.
Emdok Sudeeee bende hiç sevmiyorum ciddi hazımsızlık yapıyor. Doktorumla konuştum decavit alacağım elimdeki paket bitince
Sudeeee Emdok decavit te kullandım yani sabah aç karnına bi tane demişti ama at nalı gibi kocaman hap ve onun kokusu o kadar iğrenc ki ay onu yine ağzıma aldığım gibi kustum canım 😖
yaseminyaldiz İmom bende de bulantı yaptı o yüzden easyfishoile geçtim tok karna kullanıyorum hiç bulantı yapmıyo tadı da güzel