Deletedmom_5 Zelisanne Bende hamile kalana kadar spor yapiyodum zaten içtiğim suyun haddi hesabi yok bir damacanayı tek basima 3 günde bitiriyorum diyorum ya tamamen genetik bazen ne yaparsan yap olmuyo iste🤷🏻♀️
Krizantem_ Semanur444 7 haftada çatlak olması imkansız. Karnınız büyüyüp genişleyecek gerilecek öyle oluşuyor çatlak bebek çekirdek kadar karın nasıl catlasın , o küçük kırmızı çizikler belki kılcal damardır. Ben 35. Haftamda çatladım.
Semanur444 Krizantem_ hayır etrafımdaki insanlara gösterdim hepsi çatlak oluşmaya başlamış dedi damar kadar ince değil çizgiler ve her yerde yok 2-3 yerde şuan
Pasiflora Semanur444 benim 2 gebeliğimde de olmadı ilk gebeliğim de ev yapımı kantaron yağı kullandım ayrıca benim cildim cok kuruyordu dusta kullanılan nivea dus kremini kullandım 2.gebeliğimde catlak olmamasının rahatlıgından sadece nivea dus kremini kullandım o da 6.aydan sonra
Semanur444 ftmlgz ben anlamsıZca şiştim kabızlık problemimden sanırım bugün doktora gidiyorum bu şikayetimi dile getiricem
150_gelartik Semanur444 32 . Haftadan sonra olmaya başladı çünkü bebek gelişimi hızlanıyor. Sizinki çok erken oluşmaya başlamış