Asilikra Elif2912 bende 6+5 ıkıncı hamılelıgım yeme ıcmede sorun yok ama sureklı yatasım gelıyor mıdem sureklı her an bulanmaya bahane arar gıbı hıcbısı yapasım yok umarım gecer su gunlerımız🙏🏻
Kvsr96 6-7 haftalık hamileyim bende ikiz gebelikmiş yarın kalp atışlarını dinleyeceğiz hamile olduğumu bilmeden önceki günlerde artık öleceğim heralde dedim çok zor umarım sonucu güzel olur ve unuturuz bu günleri ilaçlarla ayaktayım
Elif2912 Kvsr96 ne guzel hayirli ugurlu olsun benim bile aklima geldi minicik bir bebek bu kadar etkilermi ki insani saskinim gercekten
Elif2912 nazcicek_3 yok aslinda kaygilanmaya bile halim mecalim yok kaygimda yok aslinda sadece yorun bitkin hissediyorum aksamlari iyiyim gunduz kafam kalkmiyor azicik is ypsam carpinti oluyor kan basincindan sanirim
Asilikra mervesmd aynn normal soyle soylım benım gec yumurtlamam oldu yanı adetım gecıktıgınde hıc belırtım yoktu sadece kasık agrısı hafta ılerledıkce 5-6 olunca gogus hasssasıyetı basladı sonra bır ıkı gundr mıde bırde halsızlık var yanı daha erken senın ıcın yakındır ama bebek yerlesıp gelıstıkce annenın duzenını bozmaya calısıyor
Kvsr96 Elif2912 benimde çarpıntım oluyor ama taşikardim var zaten bencede kendi doktoruna danıştıktan sonra gerek görürse bi kardiyoloji muayenesi ol benim çevremdeki birçok kişi yaşadı ama hafif düzeydeydi
masalinannesi12 Elif2912 Resmen saydıklarının hepsini yaşıyorum 7 + 5 haftalığım😂 valla benimde 2. Gebeliğim hiç böyle hissetmemiştim her sabah kahvaltıdan sonra tansiyon düşüklüğü halsizlik elimi kolumu kaldıramama sürekli uyku miğde bulantısı göğüslerde ağrı ay inşallah bina önce geçer bu durumlar 🤦🏼♀️
Elif2912 masalinannesi12 insallah bnmde tansiyonum dusuyor ölçüyorum 9 a 5 cikiyor ztn dusuk tansiyonum normalim 10 a 5 umarim duzelir cok zorlanıyorum
Gyzzzz Bendede var bu nefes darlığı sanki ev üstüme üstüme geliyor bunalıyorum içim daralıyor üf püf sabahı zor ediyom valla
Umayyy Elif2912 ayniydim sodalardan bile gina gelmisti artik hatta bu hapi genelde gece iki tane icin diyormus doktorlar ama benim doktorum bir tane ic gun icinde cok zorlanirsan ikinciyi icersin dedi ama bir tane bana yetiyor. Hatta istahim oyle acildi ki hamileligin basinda bir kilo vermistim onuda geri aldim yemeden duramiyorum simdi canavar gibiyim 😊
Elif2912 Umayyy yiyememek cok kotu bos tencere tava bile kokuyor suan bna ilaci mutlaka sorarim boyle olmuyor cunku cocuklarim icin zorlanıyorum cok
Fatma_ezmira Merhaba 6+3 üm hamile oldugumu öğrendiğimden beri kahverengi leke görüyordum bugün kırmızıya döndü acile gittim. Kese duruyor dedi ama düşükte riskim var 😔