Hamilebirisi_ Gebeliğim süresince yürüyüş yapamadım. Şimdi sonlara doğru yaklaştık. Normal doğum istiyorum ama yürüyüş yapmadığım için korkuyorum. Sizce yürüyüş yapmadan da normal doğum mümkün mü?
Mdnyldz Hamilebirisi_ tabiiki mümkün. Riskli gebeliklerde sürekli yatmasi gereken gebeler bile normal doğurabiliyor. Sizde dogurabilirsiniz eğer çatınız uygunsa. Normal doğuma elbette yürüyüş belirli sporlar vs yardımcı oluyor olabilir ama ben kesinlikle normal doğumun fizyolojik olduğunu düşünüyorum.
ib_21 Hamilebirisi_ doktorunuza danışıp squat ve pilates topuyla egzersizler yapabilirsiniz. Son haftalarda bile başlayabilirsiniz, yürüyüşte dahil. Geç olduğunu düşünmeyin hiç
Snmom Hamilebirisi_ tabii ki mümkün ama doğum dogumdur kendinizi sartlamayin. Yürüyüşler ve bir sürü egzersiz yapıp vajinal doğum yapmayan yapamayan bir sürü insan var. En iyi doğum annenin ve bebegin sağlıklı olduğu dogumdur☺️
Ayseninoglu21 Hamilebirisi_ 9 ay boyunca topalasam 50 gun bile yuruyus yapmadim. Dusuk tehlikem vardu 5 ay boyunca igne fitil kullandim. Ve normal dogum yaptim.
Cigdemkinali21 Vucuttan vucuda degisiyo canim. Yengem bi hastaneye giderken yürürdü onun disinda doguma kdr pandemiden dolayi evin kapisindan cikmadi. Dogumda dikis bile atilmadi.