Gamze0777 Kızlar bir şey sormam gerek bu durum beni çok rahatsız ediyor. Benim 1 oğlum var şuan 3 yaşında ve çok istemiştim onu. Ve de birbirimize çok bağlıyız hamileliğinin ilk gününden beri onunla aramdaki bağ çok farkli oldu. Şimdi 2.ye hamileyim 13 haftalık bu bebek de isteyerek oldu ama daha çok eşim istemişti ögrendigin ilk gün çok tuhaf oldum oğluma haksızlık mi ettim diye şuanda da hala tam anlamıyla benimseyemedim hamileliği bebeği ve bu elimde olan bir şey değil kendimle çok boğusuyorum duygularımı yönlendirmeye çalışıyorum kısmen başarılı olsam da tam anlamıyla olmuyor. Ne yapmalıyım bilemedim
suscarparimm Gamze0777 Oğlunuza neden haksızlık yapasınız ki benimseyemediğiniz hamilelikte de karnınızda taşıdığınız sizin çocuğunuz diğer oğlunuz gibi 🦋
2inciannelik Gamze0777 aynı durumu yaşayan çok anne var emin ol bence doğumdan sonra düzelir benim de ikinci gebeliğim oğlum 16 aylık
[silindi] Gamze0777 oglunuza haksizlik ettginizi düşünürken kendinizi uzerek karninizdakine etmeyin🌸 yasi gayet uygun ihmal edilecek ilgisiz kalacak bir yasta degil en kritik zamanda yaninda olmussunuz kardes de gelişimi cok olumlu etkileyen bir sey onun icin kötü düsünmeyin 🌸
Yavrucuk07 Gamze0777 Bence oyle dùsunme canim,aksine kardesi olacak ,yanliz kalmayacak oyle dusun,bùyùnce birbirine destek olacaklar ,asıl yanliz kalsa haksizlik olurdu
erseerse Yaaa demekki böyle oluyor bende aynı şekilde hissediyorum😏 ve bebeğin de bunu hissettiğini düşünüp daha çok üzülüyorum
Zumruduankakusum Gamze0777 20. Haftadayım çok olmadı alışali🙈😅😅 bende kızıma haksızlık olduğunu düşündüm bide sürpriz bebek oldu falan derken ağladım söyledim şuan canımın bir parçası 😇 hareketlerini hissettikçe ne kadar yanlış düşünmüş olduğumu görüyorum. Kendinizi suçlamayın bence bunu hemen hemen her anne yaşamıştır 😬🤦♀️😅
molsalkim Gamze0777 bende de o duygu olmuştu ama sizin kadar yoğun değil ama emin olun doğunca herşey değişiyor siz sakin o düşüncelerin size vesevese vermesine izin vermeyin sürekli kendinize hatırlatın karnınızı sevin oda sizden parça oda canınız kendiniz düşünce gücünüzle bunu asarsiniz 😉
YuvarlanamayanPandaa Gamze0777 bende aynıyım kuzum 4 yaşında oğlum var bana çok düştük bambaşka bir iletişim var aramızda bazen diyorum erkenmı oldu acaba haksızlıkmı ediyorum ona tam çocukluk zamanında diyroum 🥺