Sehriakif Baş ağrım çok oluyo çatlıycak gibi 22 haftalık hamileyim 2 kere hastaneye gittim serum taktılar evde baş ağrısına cozum bulan varmi??
Deniz59 Sehriakif bende 18 haftalığım 3 gündür başladı geçmek bilmeyen bi ağrı deli oluyorum ne yapacağımı bilmiyorum
Happy-41 Sehriakif bende care bulamadım ilaç içmek istemiyorum küçük bir ağrı kesici olsa içicem ama hap icememe olayım var bide çatlayacak gibi zorluyor sanki başımda kalp atıyor bi çare bulamadım doktor da yapcak bise dedi agri kesici harici
Tuba2019 Sehriakif bendede durum ayni 22+6 gebeyim sabah kahvaltidan sonra başlıyor aksama dogru biraz iyi oluyor kan ilaci alıyormusn
Sehriakif Tuba2019 evet alıyorum ama baş ağrısını unutmaya calışıp uyumaya çaliştim resmen aglayarak uyudumm hala da biraz baş ağrım var
Ftmnurdnmz Sehriakif bende de migren var 18 haftalık oldum çok şiddetli baş ağrım oluyo hele sıcaklarla daha kötü oluyorum eczacı nane yağı önermişti aldım kullandım baya faydasını gördüm
Tuba2019 Sehriakif telefonla ugrasma radyasyondan uzak dur ayaklarini saguk suyun onune ver uyuşsun biraz