Defne2020 Arkadaşlar suyum mu geliyor bilmiyorum iç çamaşırım ıslanıyor biraz akıntim var sarıya dönük bazen beyazımsı oluyor ama birde çamaşırım ıslanıyor ne olduğunu bilmiyorum ilk hamileliğim böyle olan var mı
Demetb Defne2020 bende de cok ıslaklık olmaya başlamıstı doktora gittim fitil verdi. Ama kiminin suyu sızıyormuş, doktora giderseniz kesin sonuç alırsınız
N-h-e123 Defne2020 ben 19 um benimde mantardan dolayı akıntım oluyordu ve su gibiydi doktoruma sordum duyun olması için paçalarına kadar ıslanması lazım demişti ama bi doktorunuza sormakta fayda var
Nurtenn09 Defne2020 Ay bendede o sorun var 38,haftadayim ama anlayamıyorum çok da korkuyorum suyum falan geldide haberim olmaz diye ama çevremdeki herkes idrarla ayırt edebilirsin diyor
SMMM123 Defne2020 Suyun birden bosalirsa akar gider kontrol edemezsin canm. Ama sızıntı şeklinde de olabiliyo onu takip et çamaşırını sürekli için rahat edemezse de git Dr riske atma sızıntı riskli cnku
ZeynepUstaaa Birglbiray iç çamaşırı ıslaklığı normal bende hep aynı telaşı yaşamıştım ama bi sabah kalktım su içmeye giderken 1 damla akıntı gibi bişey geldi ama bu sefer iç çamaşırımda kalmadı bacağımdan aşağı aktı ve işte suyum gelemeye başlamıştı yani demem o ki suyunuz geldiğinde akıntı gibi iç çamaşırınızda kalmıyo 🙃
anneyim_33 Defne2020 bende 22 haftalığım çamaşırım da kenarları ıslak ortası beyaz akıntı şeklinde oluyor benimde🤷