Ftm_08_61 ogretmenanne38 ay bendede aynı şeyler oluyor hep aşagı baskı ve sağda toplanma okadar şidetli baskı oluyorki altına kaçıracak duruma geliyor😂
Csknaz Ftm_08_61 ee masallah canım sen baya almışsın kilo ben sürekli ayaktaydım agrim açım olasada yatmak istemedim hiç tabi ne kadar çok istesemde hareketlerim yavaşladı artık 😫
Ftm_08_61 Csknaz bende çok hareketliydim de bogazımı tutamadım hep hamur işi et canım çekiyordu deli gibi ekmek yiyorum
Gamzeee89 Csknaz ilk gebeliğimde her yerim çatladı kollarım göğüslerim karnım göğüslerim bide küçücük 😀o halde çatladı ewet geçmio ama beyazlıo bundada karnım bildiğin teker gibi ama hiç çatlamadım 😀
Csknaz Ftm_08_61 anladım canım öyle yemek yemem fazla ama sık yerim az yerim 7 kilo aldık iste insallah 10 kiloyla tamamlarız 😄
Sevi36610 Bende de şeker var sınırda çıkmıştı.ama benim doktorum şekere bağlı erken alırız felan demedi suyu herşeyi normal dedi . Salı günü gitcem kontrole.benim de 34+1 de 3000 gr 48 cmdi.
Ayduru16 Cilekkz-22 Bn bir aydır doktora gitmiyom en son 1700 dü bnde Bi on kilo aldım sende durumlar nasıl