kelebeklerdeniz23 butterfly_ baby&me aldım e bebekten. Bugün eşyaları yıkadım güzeldi hafif bir kokusu var ve güzel yumuşatıyor eşyaları.
Deletedmom_5 butterfly_ dalin aldım ve ilk yıkama için kullandım yumuşatıcı kullanmadım zaten deterjan yumuşacık çıkardı hiç öyle taş gibi olmadı. Hemde parfümsüz bence çok iyi
AylinCk İlk bebeğimde de dalin sabun tozu ve yumuşatıcısı kullandım şimdi kızım içinde öyle aldım ben menun kaldım çok güzel de kokuyor sorun yaşamdım tahriş yada alerji de yapmadı canm
Gokcecelik butterfly_ green clean içeriği temiz oldukça yumuşatıcı kullanmicam çok sağlıklı bulmuyorum
perilice123 Frosch yumuşatıcı aldım ben. Kendi kıyafetlerimizde denemek için daha bebiş kıyafetlerine var ama kokusuz ve yumuştıyor güzel. Anti alerjenmiş ve doğalmış. Deterjanını da bebek kıyafetleri için alıcam sanırım.
Yildizanne butterfly_ deterjan duru granül Matik aldım harika kokuusu bebek kiyafeltleri içinde öneriliyor yumuşatıcı da bingo oglusumun kokusu diye güzel memnunum bakın bi
gulin-35 butterfly_ dalın aldım cok hafıf kokuyor unı baby aldım sonra cok agır kokusu var hıc begenmedım