Leylamaa kizlar, gebelikde cinsiyet hurafelerdin hangisi tutdu sizde? tatli eksi cin rus takvimine bakmismiydiniz insan heyecanlaniyor ve merak ediyor
Asyaayaz1 Çevremin isteği üzerine iki gebeliğimdede yüzük testi yaptık doğru çıktı pek inanmam gerçi ben ama tesadüftür tuttu diyorum 🙈
AnayimBenAna_ Çevremdeki çok kişiye yüzük testi yaptım birebir tuttu hatta hiç çocuğu olmayan bi akrabama yaptım onda yüzük yerinden bile kıpırdamadı kendime yaptım ama henüz cinsiyetimiz belli değil :)
Sadece_anne Yüzük testi var ama bizde kaç çocuğun kactanesi kız kaç tanesi erkek diye guya gösteriyor :) Bende ilki kız sonra 3 tane erkek cikti yani 4 çocuk. Gerçekten ilkim kız bunuda erkek hissediyorum bakalim tutacak mi çin rus da erkek diyor.
AnayimBenAna_ Kızlar yüzük testini eşinizede yapın sizinle aynı çıkıyor ben eşime sevgiliysen yapmıştım benimle aynı çıkmıştı sayısı ve cinsiyetleri :)
AnayimBenAna_ Ozlemmmmmmm canım yüzüğü bir zincire geçiriyorsun avuç içini aç yüzüğü avucuna koy ve ne hızlı ne yavaş kaldır yüzük kendiliğinden ileri geri gider veya daire çizer bunu yüzük durana kadar tekrarla :) kız daire çizer erkek ileri geri gider :) tabi bilimsel kesinliği yok :)