Behiye_aslantas12 Merhaba 3 haftalık gebeyim tsh değerim yüksek çikti böyle olup da sorun çıkan var mı.
Ilkayy Behiye_aslantas12 hemen dahliye ye gitmen laızm ilaçla hemen düşüyor değer gebelikte 2 buçuk altı olması lazım benimde yükselti her ay kan veriyorum ilac dozu ayarlanıyor olması gereken değerse çok şükür
tugbade Behiye_aslantas12 Endokrinoloji ilgileniyor tiroid ile değere göre ilaç yazıyor benim gebelikten önce de vardı şuan 36 haftalık hamileyim 2 ayda bir hep kontrole gittim gebeliğim boyunca değere göre yükseltiyor dozu yada düşürüyor. Gebelik tiroidi gebelikten sonra yok olabiliyormuş öyle biliyorum benim hep vardı ömür boyu ilaç kullanacağım annemdede var çünkü genetik te oluyor tiroid. Bir doktora görünün mutlaka
Deletedmom_5 Behiye_aslantas12 ilaçla düzene giriyor hamilelik boyunca düzenli kullan benimde tiroid hastalıgım var ömür boyu ilaç icmem gerekiyor içmezsem degerim 29 lara kadar çıkıyor ilaçla 1.5′a kadar indirdik şükür bi sıkıntı yaşamadımda.
Burcu_ksn Behiye_aslantas12 benimkide çok düşük çıktı baya düşük hatta 0.02 ilaç kullanıyorum bakalım iyi olur inşallah troit hakkında hiç bir bilgimde yok
Mutlu2604 Benim de 5. 5 çıkmıştı canım sağlık ocağı testinde 5 haftalıkken.Doktorum dahiliye gitmene gerek yok dedi levotiron verdi uç hafta sonra testi tekrarladık 1.8 e düşmüş.
Behiye_aslantas12 Mutlu2604 dahiliyeye git dedi kadın doğum ilaç yazmadı inşallah benim de düşer çok korkuyorum bişey olacak diye
Behiye_aslantas12 Deletedmom_5 inşallah girer 4.5 çıktı tsh değerim sınırda dedi inşallah çok yüksek bir değer değildir
azrabeyza Behiye_aslantas12 Kadın doğum doktoru vermez,bi dahiliyeye görünen mutlaka,ilaçla birlikte düşüyor değerler endişe etmeyin.
Deletedmom_5 Behiye_aslantas12 sınır 5 zaten sizinki sınıra yaklaşmış ama korkulcak bisey yok ilacı düzenli olarak sabahları kahvaltıdan yarım saat önce için bebek icinde önemli bir ilac. Kadın doğum doktoru veriyor ben hep kendi doktoruma yazdırıyorum bu ilacı her doktor verebilir
zrlbsr Benimde ilk zamanlarda 5.5-6 değerler arasındaydı dahiliyeye gittim şuan 2.3-1.8 arası gidip geliyor sıkma canını 🥰
Nesityyy Behiye_aslantas12 ben canım doktora görünmen gerekiyor ben Dahiliye doktoruna gittim 8.99 sonuçla 1 ay ilaç kullandım ve 1.24 düşmüş değerim ilacın dozunu düşürdü doktor.. en kısa zamanda doktora gitmelisin ☺️panik stres yapma ilaç tedavisinle önlem alırsınız ☺️❤️
Kiki-riki Nurayahmetacar bu doktorları anlamıyorum insanları nasıl korkutuyor lar o doktora bidaha gitme bence. ilacıni kullanip değerini normal seviyede tutarsan Allah’ın izniyle bişi olmaz. Hamilelikte çok sağlıklı insanda bile herzamn risk vardır.