42iekti BebegimMom şükür ignelerınızı ıhmal etmeyın bol bol su en az 3 lıtre su ve dınlenın ıstıharat edın
MinigimKizim3 42iekti bana da verildi bu iğne ama 1 kez tek vuruldum. Tek doz etki eder mi canım. Ve etkisi iyi mi düşüğe karşı
Buket1906 42iekti devam ediyorum idraromda 24 saatlik az miktarda protein çıktı inşallah bişey olmaz evde takip edecekmşşşm maalesef
Oykum_pinar38 BebegimMom ilk gebeliğimde 29. Haftada vurundum şimdi ise yine 29-30 hafta sıralarında yapalım dedi doktorum
42iekti MinigimKizim3 tabıkı en etkılı ıgnelerden doktorunuz tek dozun yetecegını dusunmus demekkı kanama yada lekelenmenızbolursa doktorunuzla gorusn muhakkak
MerveKaya38 BebegimMom bana 29 da yapıldı şuan 34 haftalıgim sizin çok erken bence başka Dr sorup öyle yaptırın bebeğiniz çok küçük gelişme döneminde o zmanlar bi düşer bi yükselir hemen vurulmaz ya bence tek Dr uzerinde kalmayin .
Nejlavrl elifkurt96 banada 34. Haftada yapildi bencede iyi arastirilmasi gerekiyor baska bir doktora daha sormali hanfendi bence