Ankaku Boncugummmm ben keseyi gördüm başladım canim iğneyi ama corospirin kan sulandirici kullanıyordum hamile kalmadan önce şimdi ikisinide kullanıyorum. Eve özele gidip bir danisin belki iğneye değil ama corospirine başlatabilir
Boncugummmm Ankaku ben ecopirim kullanıyorum canım bnde damar tıkanıklgı oluştu bebegi kaybedince.öyle yaparm artk nasip okursa inşllah. Birde özel de raporu hemen çıkartıyolar mı nasıl oluyor bu
Ankaku Greyfurt bir sorun ama şuan milimleri faklı sanırım biri 4000bin biri 3500 oksaparin dozu daha fazla sanırım keşke bende bulabisem hipor doktor en iyisini bilir hepsi ayni sonuçta kan sulandirici ama en iyi doktorunuz bilir.
Ankaku whitedream çok garip ya geçen ben progeston yazdirdim bana aile hekimi yazamaz üç kutu falan filan devlet ödemez dedi. Başka ezcaneden aldik verdi büyük ihtimalle vermek istemedi elimde yok falan dedi bazı eczaneler para ile satmak ister
Minisomini Zezeeeyyldrm Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin. Benimde birinci düşük olduda bana da şimdi önlem amaçlı verdiler daha çıkmadı sonuç merak ve endişe içindeyim. Sizinde mi ikinci bebeğiniz şuandaki
Zezeeeyyldrm Minisomini evet benim de ilki boş gebelik bu ikinci kullan canım iğne o zaman bebeğe çok iyi geliyor şükür 21 haftalık olduk darısı sana inşallah
Minisomini Zezeeeyyldrm inşaAllah inşaAllah. Benimde eşim polis bende 2 ocakta gebe kalmıştım ilk sanırım sende o şekilde. Hayırlı evlat olsun bebeğin 😍 boş gebelik olduğı kaçıncı haftada anlaşılıyor acaba soruyorum kusura bakmayın benimde şuan gebelik var ama belirsiz daha😔
Korkmazozge Neslihan3866 Bende kan pıhtılaşma arttığı için önce oksapar şimdide enox a geçtim muadil ilaçlar farkı yok. Enox ta oksaparda maalesef zor bulunuyor 10 günde bir eczane eczane geziyordum bende
Aylinsemih Neslihan3866 bi farkı yok sadece muadili ben eczanede çalışıyorum bu pandemiden dolayı hiç bulunmuyor bulduğunuz yerde kacirmayin
Zezeeeyyldrm Minisomini kaç haftalıksın canım Boş gebelikte kese oluşuyor ama bebek hiç oluşmuyor Nerde görev yapıyorsunuz
Minisomini Zezeeeyyldrm bakalım daha 5 haftalık inşaAllah sağlıkla kucğaımızada alırız. Ankaradayız bizde
Zezeeeyyldrm Minisomini inşallah canım saatini felan aksatma düzenli kullan iğnelerini bebişe iyi gelecektir başlarda insan korkuyor acaba iğne yetecek mi diye hala da o korku var gerçi ama olsun sağlıklı olsunlarda. 😊
Sabihanur1 Kızlar iğne yerinde morarma oluyormu sizde ? Ben 3. İğnemi yaptım bugün diğer ikisinin yeri morarmıstı. Bugün iğneden sonra bastrdım parmagımı çekmedim hemen morarma olmadı
Ankaku Boncugummmm kalp atışı duyulduktan sonra rapor çıkartılıyor evet çok büyük geçmiş olsun Allah yasatmasin bir daha ben de iki tane kaybettim sonra rabbim kızımı verdi bana
Boncugummmm Ankaku anladm canm tekrar tesekkur edrim 🌺Aminn inşllah çok zor bi durum innşşlah bnada nasip eder kaybeetkce birde saglıkla sıgnanınca cok zor oluyor bugunlerde gececk inşşşlh bazen bna nasıl nasip olucak dıyorum korkuyorum