Deletedmom71 Maliefem normal düşünüyorum ya. Ne bileyim herkes soğuk olur deyince Sezeryana döndü muhabbet 😂 doğumhane soğuk mu bari 😂
Maliefem Deletedmom71 hayır soğuk değil bildiğin oda kız dopumhane sadece doğum masası var farklı olarak🤣🤣🤣
Maliefem melisamother ameliyattan çıkınca donuyorsun ama 🤦♀️ Benim ilkim Sezeryan oldu ikincim normal normal dede ilk başta bi ateş geliyor ama üşüyorsun canım hastanemiz sıcaktı ama doğumdan çıkıykrsun sonuçta
melisamother Maliefem evet ameliyattan çıkınca çok üşüyorsun 😅 ama battaniye veriyorlar, çocuk emmeye başlayınca da ısınıyorsun bu sefer 😅😅
Maliefem Deletedmom71 aynen kız normal daha güzel ve kolay adranalin dolu sonra anlatacak hikayen oluyor benim ki erkeklerin asker mevzusu gibi anlat anlat bitmiyor 😂😂😂😂
Goncaygl Ya kizlar ben tesetturluyum o iş nasıl oluyor bir tecrübeli anlatsın 😙😂 kısa önlük mu veriyorlar veya doğuma başörtülü mu giriyosun
sudamlasi Goncaygl bende tesettürlüyüm Dr umda tesettürlü valla o yardım eder herhalde😄ama doğumda sanmıyorum örtüyü düşünceğimizi