maviscik77 Doktorum az önce paylaşmış , doğuma yakın gebeler kiraz yemesin diye , dört gözle kiraz bekliyordum az da değil ha baya bi tabak gömmeyi düşünüyordum , gördüğüm iyi oldu 🤨
Nilasyamom maviscik77 kirazın kendisi değil sapı zararlı kuzum. Sapının çayı içilmez benim bildiğim. Öyle her duyduğuna inanma tatlım doktoruna sor
maviscik77 Kimkibu Merveyzc1661 Kucukmucize Kiraz , yaz aylarının tatlı serinliği , gebelerde vitamin olsun diye meyve yemeyi çok severler hem de tabak tabak … ama doğumu yakın bir gebe kiraz yediğinde doğum sonrası kanama ciddi şekilde artmakta , yaklaşık olarak 10 kirazın 1 aspirin kadar kan sulandırcı etki gösterdiğini düşünecek olursak ! Doğumu yakın gebeler , lütfen kiraz yemeyin …( doktorumun yazısı buydu kızlar )
Atesbeyinannesi maviscik77 bu sene ilk defa kirazı ağacında gördüm bizim oralarda olmaz başka bir memleketteyim şu an erkenci kiraz dedikleri kiraz ağacı var bahçede oldu şu an kirazları 2 gündür ağacı sömürdüm şu an korkmadım diyemem 🥺
Borusesi maviscik77 5 kilo yedim 2 hafta içinde 🙄 şu an bir şey yok umarım olmazda hepsinin olmasa da çekirdeklerini de yuttum hatta
maviscik77 elo20 dikkat edin ben de bilmiyordum , normal doğum olacağını baz alırsak 1 ay kala yemeyin yazmış
Jewerly Cok feci kan sulandırıyor ondandır. Dozunda yemenin sıkıntı olacağını sanmiyorum abartmamak lazım
Yorgunbiranne Gebelikte kilo kilo yerdim doğum sonrası kanamam da az oldu. Bana da doktorum kiraz amniyon sıvısını fazlalaştırır demişti eğer gebelik şekeri varsa ekstra dikkat etmek gerekiyor
yesilkahve maviscik77 Allah ımm 36+1 deyim ve bir haftadır her gün kiraz yiyorum yıkıldım şuan 😳 ocak ayından beri aşeriyordum bulunca bırakamadım