Burcuyasa Kızlar merhaba ikiz prenseslerime 22 haftalık hamileyim yarın detaylı ulturosonum var kaç dk sürüyor nelere bakılıyor benimle paylaşırmısınız?
zehranurr Burcuyasa ben doktordan kaynaklı pekte ilgili, iyi bir detaylı usg yaptıramadım. Ama aklınıza gelebilecek her şeye bakıyorlar, benim 20 dk sürmüştü tekil gebelik gibi sanki ama ikiz olduğu için daha uzun bakılması gerekiyor 1,5 2 saat gibi falan. Umarım güzel haberler alırsınız💐
Lulemom Benim 40 dk sürmüştü. Tüm iç organlarına, kalbinin kapakçıklarına, kafa tasına, kemiklerine, damarlarına, parmak uçlarına kdar baktı doktor. İnşallah sizde güzel sonuçlar alırsınız 🙏
Lulemom prensesannesi__ benim doktorum çok ilgili bi doktor. Sormasan da bi saat anlatan birisi herşeyi. O yüzden tek tek bize de ne neresi nasıl olmalı falan tek tek anlattı. Ama her doktor anlatır mı bilmiyorum.
prensesannesi__ Lulemom Devlete gittim o yüzden öyle oldu sanırım ama 2 Haziran’da ozelde yaptiricam tekrardan umarim iki kez girmemin bı zararı olmaz benim doktorum yapmiyo o yüzden başka doktora gittim malesef
Fftma Benimde yarın var detaylı ultrasonum ikiz kızlarıma doktor 1 saat sürecek dedi bana bakalım yarın ne olcak hayırlı haberler olsun inşallah bütün bebekler sağlıklı olsunlar ♥️
prensesannesi__ Lulemom aa bende ona dikkat etmedim benimde tek gebelik valla detaylı yazısını görünce direk girdim ben sayfaya 🤦🏻♀️🥰😅