Minigim-ben canserko merhaba krem yerine mi kullanılıyor gumus kapak? Ben almadım henüz, ona göre alayım diyorum 😊
Zeynep13072017 Ayazali inşallah sağlıkla alırız kucağımıza 😍💐☺️🥰 bakalım ne zaman gelicekler hazırım sizin her şey?
MEAsya atlasinannesii trendyoldan 40.ml lansinonh göğüs ucu kremini 80.50 aldım ben cnm eczaneler çok daha pahalı
atlasinannesii MEAsya salak eczacı 40 lira demişti ondan sipariş etmiştim ama sonea 73 lira diyince de bi şey diyemedim salak gibi verdim parayı:(
Ayazali Zeynep13072017 Benimde herşey hazır bekliyorum sabırsızlıkla 🥰hayırlısı ile gelsinler♥️ilk doğum spinaldi şimdi kini genel anestezi düşünüyorum..çok korkuyorum 🙄🥴
Mervg atlasinannesii ben de çok kararsızım krem konusunda bir sey olunca mı alsam yoksa şimdiden alsam mı diye.. siz hangi marka aldınız?
atlasinannesii Mervg lansinoh göğüs ucu krem alin herkes ondan alıyor çokta iyiymiş de trendyol gibi yerlerden alın ben eczaneden aldım çok para verdim
Emirinannesi34 korkmazkubra maalesf öyle Allahtan son zamanlara çok bişey bırakmamışım. Burun aspiratörü pamuğu tarağı tırnak makası bu tür şeyler kaldı. Eşim ne bitmez eksikmiş bu diye isyanlarda🤣
Naz_01 korkmazkubra dolabı-beşiği-hastane çıkışı-battaniye yorgan-anne bebek bakım çantası-emzik-kıyafetleri-şampuan-deterjan-pişik kremi-ağız mendili-göğüs ucu kremi-göğüs pedi-lohusalık-avize-halı çoğu şeyini almışım farkında olmadan
Naz_01 atlasinannesii ben lansinohun göğüs ucu kremini trendyoldan 40ml 75e aldım .seninki az olduğu halde fiyatı aynıymış
atlasinannesii Naz_01 eczaneden aldığım için öyle oldi eczacı ilk 40 lira dedi a ne güzel ucuz diue sipariş ettim ertesi gün bi gittim demesin mi 73 lira salak gibi verdim parayı gittim
HzlOz 32+2deyiz biz de. Neredeyse her şey hazır ama kısa kollu tulum,zibin vb daha mi cok almalıydım acaba diye endişe ediyorum. Yenidoğan çok üşür derler ama Izmır temmuzu da ölüm gibi sıcak oluyor. Siz ne kalınlıkta kıyafetler tercih ettiniz?
Handannnn korkmazkubra bi tek beşik 5 Li 1 tane hastane çıkışı 2 zıbın babynest aldım bide başka bişey almadım ilk kızımdan kalma tertemiz giysilerimiz var ikisi de kız olunca peş peşe olunca almam gerekmedi ilk kızım 14 aylık şuanki kızım da 34 haftalık 🤗😍