momof3 Mutlu_damla Hayır bu zarar verecek rahatsız edecek bir asit değil 🙂 Folik asitte de asit bulunur araştırmıştım
Mutlu_damla PerinU canım aslında aynı gün etkisi olması gerekiyor ama doktoruna danisip ağrı kesici kullanabilirsin. Zaten parol dan başka kullanılmıyor. Bende çok çektim zamanında ki aynı ağrılar yine geliyor, o yüzden bi tane ağrı kesicidn bisey olmaz ya
PerinU Mutlu_damla dün gece sabaha kadar hiç uyuyamadım en son parol içtim ama kesinlikle bi faydası olmadı Nerdeyse 1 aydır uyku haram oldu bana bıçakla bişey kesemiyorum çatalı tam bastıramıyorum sağa dönsem sağ uyusuyor sola dönsem sol uyusuyor 😭😭😭 ilaçların faydasıda olmadı 10 gündür içiyorum
Mutlu_damla PerinU aaa cidden miii??? Bunu doktorunla konusmalisin canım ya bu ağrılar acılar çekilmez ya. Çok üzüldüm inan ki. Baksinlar bi çaresine 😔
mummy_mom Mutlu_damla ben 7.aydayım doktorum sodayi arttirmami soyledi.gunde 2 tane iciyorum iyi geldi bacak kramplarima
Happy-41 Kghkflfk birde burda kilo olayıyla ilgili yorumları görünce insan tamamen geriliyor işte 33 hastayım 2 kilo aldım falan yada 25 haftadayim hiç almadım gibi tek kilo alan benmiyim neden böyle oluyor vs kafaya takıyor insan
Ebreva Ozge2805 ilk gebeliğimdede çok tüketiyordum doktoruma normaldede çok içtiğimi söylemiştim bi sorun olmaz demişti bu hamileliğimdede aynı
Merveyzc1661 PerinU olur canım ilk aç gidip kan tahlili ver sonrasında yemek yedikten 1 saat sonra gidip ver yada şeker ölçüm cihazı bulabilirsen birinden kendin aç karnına sonra yemekten bir saat ve iki saat sonrasında ölçüm yapıp değerlerini doktoruna danışabilirsin açlık 89u geçmemeli toklukta 140 ı