Lilbabymom Kızlar selam. İlk 12 hafta hiç kilo almadım. Şuan 21 haftalığım toplamda 5 kilo aldım. İnternetten baktığımda 2. Trimesterda haftada 400-800gr arası normal diyor. Benim gibi olanlar var mı sizde durumlar nasıl? Son aylarda ne kadar kilo alınıyor?
Garfield06 Lilbabymom ben 19 hafta oldum 1 kilo alabildim. Karnim felanda kucuck cevrem habire ye diyor hic istahim yok. Bebeginizin kilosu kac olmus
Ugurhilal Lilbabymom canım bünyeden bünyeye değişir bende 21 haftama kadar almadım yani vermiştim baştan baya şuan 28 haftalığız ve üç haftada üç kilo almışım toplamda 8 kilo aldım 😄halbuki çok ta abartarak yemiyorum 😄🥰tamamen bünye meselesi hiç canını sıkma
Hne Lilbabymom bende 16 ya kadar 2 kilo vermiştim 22+6yız şimdi o verdiğim 2 kilo ve üstüne 1,5 daha almışım kendimi tuttukça geliyor bi şekilde 🙃
Hayalleredogru Garfield06 ben 24 den 34 ye kadar 2 kilo aldım ama 24 e kadar 8 kilo almıştım herkes son aylar alınıyor demişti bende öyle olmadı ben ilk aylar çok aldım değişiyor kuzum kişiden kişiye
Lilbabymom Ugurhilal yok kuzum canımı sıkmıyorum internette normal olduğu yazınca buraya da bi sorim dedim normal mi diye 😄 bide son aylarda çok alınıyor deniyor ya o yüzden. 12-14 kg arası normal deniyor 7kg daha hakkım var 12 kg için inşallah aşmam 😄
Lilbabymom Hayalleredogru anladım kuzum demek ki cidden bünye meselesi. Tek derdim kendime kilo almayim 12-14 arası normal bebeğin kilosu sayılıyormuş zaten
halekmc İlk 5 ay 12 kilo aldım, şuan 38 olucam 3 kilo flan anca aldım 5 aydan sonra. son ay kilo alımım olmadı çok şükür suanlik ,ilk aylar çok aldım
Lilbabymom anneyim_33 canını hiiç sıkma hamilelik sonuna kadar daha 7-9 kg hakkımız var hayırlısı artık 😄❤️
TugceSmile Lilbabymom Meless Aynen ben de öyle 😊 15. Haftadan itibaren birden 5 kilo aldım. Şuan 23. Haftadayım
Hne Lilbabymom ben o 3 kiloyu ramazanda eşime yaptığım tatlılardan, pilavdan aldığımı düşünüyorum 😅 Ama bebek 500 gram suyuydu plasentasıydı derken toplam 1 kilo ondandır diye avutuyorum kendimi😂😂
Meless Lilbabymom 15.haftama kadar kilo almadım 21.haftamdayım bende 5kg aldım birden aldım anlayamadım…
Lilbabymom Hne ben aslında totale bakıyorum 12-14 arası almak normal diyorlar ya. O kadarla kalırsak gerçekten tamamen bebeğin kilosu oluyor artan kan hacmi plasentası suyu göğüs ağırlığı ödem vs derken . İnşallah sınırı aşmadan tamamlarız 😄😄❤️
eskisehir8 Lilbabymom Ya canım bende şuan 18 haftalığım ve tam 4 kilo aldım tabi benim hiç kusmam olmadı midem falan çok rahattı tiksinmede yaşamadım oda etki etmiş olabilir 😢 Habire tıkınıyorum azım boş kalsa beynim dolabın içindekileri düşünüyor 🤤
Lilbabymom eskisehir8 ben de aynı şekilde hiç kusmadım. Sık yiyorum ama az yiyorum bende. Hayırlısı olsun artık bakalım 😄😄
Maheste Lilbabymom kilo bünyeden bünyeye değişiyor düzenli beslenmeye çalışıyorum ama bünyeden kaynaklı olsa gerek 31 haftaligim 12 kilo aldım bundan sonra daha çabuk alınır diyorlar ama artık sağlıklı olalım da kilolar gider insallah
Lilbabymom Maheste aynen öyle katılıyorum hem biz hem bebiş sağlıkla geçirelim bu 9ayı Allah’ın izniyle gerisi kolay ❤️