Kvsr96 Tugce0707 benim doktorumda günde 3 defa fitile başladı bugün fakat akıyor yada ben doğru uygulayamadım bilmiyorum 🙄
Tugce0707 Kvsr96 Kvsr96 akıyor işte sürekli iç çamaşırı değişmek gerekti bende günde 3-4 kez sonra dan da kaşıntı yaptı fitil daha kötü yani parmağınızla iyice ileriye doğru itin ne kadar ileri de gitse akıyor ama 😊
Busrasahin Ceyloh Hissetmedim canım hatta 2. Hamileliğim daha erken hissetmem gerekiyodu ama her hamilelik farkli demekki 😊
Elifgrgn ikizminnaklar 16 haftama kadar tehlikeydeydim ilk alper hoca iki haftada bir kontrole cagiriyodu tehlikem gecti ayda 1 gelirsin artik dedi suan ordan normal gebe poliklinige geçtim 1 sefer gittim gunlerdir rahatsızdım dun hastanelik oldum megersem vücudum enfeksiyon kapmış ustune 32 haftayim suan nst de sanci cıktı doktorlar daha bi tedirgin oldu persembe tekrar çağırdilar ayni sanci devam ediyorsa eger yatış vercekler sanırım 😔
ikizminnaklar Elifgrgn İnşallah bişey olmaz canım.Allah yardımcımız olsun.Stres yapma doktor kontrolünde olursun.Bende 9 haftamdayım çok yoğun kanamam oldu.3 gündür hastanede yatıyorum.İnsallah atlatırız.🤲
Selenimom ikizminnaklar ben de 8.haftamdayim benim de lekelenmem oldu. Kan sulandiricilari kesti hep bugun
Momhappy8 Selenimom Benimde başında olmuştu progestan kullanıyodum 3 e çıkarmıştı doktorum sonra düzelince 1 defa içtim yine. Sonra çok şükür daha olmadı. 31+1 haftalığız şuan
ikizminnaklar Selenimom Kahverengi kanamam hala geliyor.Benimde kan sulandırıcıları kestiler.İnsallah atlatırız bu günleri.
Aysee333 Benim de çift yumurta ikizlerim 6+3 günlüğüz dün hep ikiz olduğunu hem de kalp sesini dinledim 🥰🙏 kızlar sizler normal kadın doğum doktoruna mı gidiyorsunuz perinatologa mı
Yasemin_35 Aysee333 Hayırlı olsun. Ben 14.haftamdayım. Hem kendi doktoruma hem de perinatologa gidiyorum. İkizlerimden önce bir düşük yaşadım. Ara sıra yüksek riskli gebelik uzmanıma gitmek içimi rahatlatıyor. 2li testte de gittim, bundan sonra özel testlerde ya da detaylı bir kontrol yapılmasını istersem o zaman gideceğim perinatologa. Kendi doktorumla devam yani
Sedasy__ Yasemin_35 bende yarın 12 haftalık olucam. Pazartesi ikili teste gidicem. İkizlerde farklı olduğu söyleniyo. Nasıl yaptılar testi ve kaçıncı haftada yaptırdınız
Yasemin_35 14 haftalık hamileyim. Bebekleri ilk nasıl hissettiniz? Bir süredir nadiren sağda biraz daha fazla solda değişik sancı gibi birşey hissediyorum. Betimleyemiyorum hissettiğim şeyi. Bebeklerimi hissediyor olabilir miyim?
Yasemin_35 Sedasy__ Tek farkı iki bebek incelenmesiydi. Detaylı bir şekilde tüm organlarını inceledi yapılması gerekenleri yaptı. Sorun görmediğini söyleyip bunu destekleme amaçlı kan testi yaptırdı. Her doktor ikizlerde kan testi istemiyormuş diye duydum ama bizimki istedi.
Yasemin_35 Sedasy__ Evet, detaylıda biri kesin kız diğeri erkek büyük ihtimalle haftaya gel kesinleştirelim dedi. İki kız olarak kesinleşti🌸
ikizlerim2021 Nur-98 Benim de çift yumurta ikizlerim var, 18. haftadayız ama henüz pek hissetmiyorum hareketlerini ve böyle olunca ister istemez acaba bir sıkıntı mı var diye düşünmeye başlıyorum, ki biliyorum aslında daha erken ama annelik işte 🤷🏻♀️
gazetecianne ikizlerim2021 ben de 16+3 üm ben de hissetmiyorum ya 😔 ikizler daha çabuk hissediyormuş deniyor bir de biz de ikiz
Muzice1 ikizlerim2021 20 li haftaya ulaşınca hissedersiniz minik seyirmeler gibi .. ben de öyle olmuştu