yeniannna34 Kizlar doktorum bilgisayar uzerinden randevu alabilmem için izin verdi ama bir türlü randevu bulamıyorum hiç yok alan varmiydi acaba
Minigimm0611 yeniannna34 bir hastaneye baglı kalmayın cok zor olabiliyor öyle olunca 16:00 -17:00 arası bakın ozaman randevu talepleri yenileniyor perinotoloji bölümü olan hastanelere bakın bir çoğunda var.
yavrukom yeniannna34 saat tam 16 itibari ile açılmıştı hergun bakmıştım siz yinede sürekli kontrol edin
Deletedmom23234 yeniannna34 Normal randevu bile çok zor bulunuyor umarım bulabilirsiniz ama biraz zor 🥺
yeniannna34 Minigimm0611 özel bir hastaneye aldim zaten garantiye almak için düşürmeye çalışıyorum da bakalım
Minigimm0611 yeniannna34 Devlettede bagcılarda kücükçekmece kanunide ve bakırköy sadi konukta var ben sansıma birgün sonrasına bulmustum 4te bakınca inşallah sizede denk gelir.
yavrukom yeniannna34 imkanınız var ise özele gitmeniz daha mantıklı ekranı goremiyosunz ve ultrason görüntüsü de verilmiyor ben sonradan pişman oldum hatıra kalırdı en azından
yeniannna34 yavrukom yaa gerçekten mi benim ilk gebeliğim sikintiliydi sonlandirma oldu o yüzden tedbir amaçlı özele gidicez ki herseyi net görelim çok teşekkür ederim 😊
Minigimm0611 yeniannna34 bağcılar eğitim ve arastırmaya gittim cok memnun kaldım yarım saatten fazla sürdü muayene herseyine baktı tek tek sağolsun.
Minigimm0611 yeniannna34 4boyutlu renkli yok sadece ama 20tane falan normal ultroson görüntüsü verdiler her baktıgı yerinin görüntülerini verdiler sonra onları kendi doktorumada gösterdim oda baktı
Minigimm0611 yeniannna34 Yani bencede güzel çünkü benım hastane hastanede yoktu subesıne yönlendirdi 1050 fiyat çektiler çok gereksiz yani daha uyguna var illaki ama devlet yapıyorken gerek duymadım azda olsa faydası olsun bari 😂
yeniannna34 Deletedmom23234 valla bulamıyorum dediğin gibi randevu zor buldum perşembeye zaten özele randevu aldım artık napayim😊