Esrasaglik Alyaa Nerde ki medicalpark acaba şehirden şehire fark edebilir canım fiyatlar. Ben Tokat’ta oturuyorum burda ki medical fiyatı bu. Hatta bende duyunca şaşırdım çünkü forumda baya yüksek rakamlarda yapıldığını görüyorum
znurstnKaraca mucizembenimmm güzeldi canım tek tek bütün organlarına falan baktı yaklaşık 15-20 dk arası sürdü zaten izletiyo renkli görüntülü fotoğrafını çekip verdi 😊
hilalsanna GzdeBilgeYlmaz ben şişlide ibrahim kalelioğluna gittim 400tl yaptirdim doktorum perinatolog olmasi gerekiyo dedigi için öneri üzerine gitmiştim bi dosyada bilgiler ve cd vardi en sonda renkli bebisimizi görmüştük kendisi riskli gebelik uzmani biz cok memnun kaldik
Busranurasikk 9 temmuzda gireceğim bende 260₺ imiş 🤗 kendi hastanem olduğu İçin pek de araştırmadım açıkcası
Esrasaglik Mehmetlerim Normalde de oraya gittiğim için fiyat bu. Ama normal muayenelerde oraya gitmeyen dışardan hastalar için 120 tl demişlerdi
FatmaOrhan GzdeBilgeYlmaz benim bildiğim özel sağlık sigorta olsa bile gebelik girmiyor buna eşim yaptırıcaktı öyle dedi siz suan şahsen ne kadar veriyorsunuz ki bu durum olsa bile
GzdeBilgeYlmaz FatmaOrhan çalıştığım şirketin yapmış olduğu Sigortadan faydalanıyorum Türk Telekom’da çalışıyorum ücret ödemiyoruz bazen katkı payı alıyorlar 15₺. belki farkediyordur diğer öZel sağlık sigortaları ile bir fikrim yok o konuda
Esrasaglik Ferahhalit Kadın doğum doktorum yapmadı detaylıyı zaten. 🤗 Ney yaptırdığımı iyi biliyorum yani