Hafissee Artık kızımın kıyafetlerini yıkıycam ama hiç anlamıyorum makina ayarından lütfen küçültmeyecek rengini akıtmayacak ayarı söyler misiniz ? Makinamın ayar fotosu bu
Beyzasel Hafissee bence miniye atabilirsin sıkmayı da 800 devir yap ıslak çıkmıyor derecesi 30 olsa yeter
Beyzan Hafissee 800 devir 30 derece en iyisi. Süre olarak da kısa program olabilir çünkü pis değil tozlu sadece
Esenburhan123 Hafissee ben renk koruyucu mendiller yıkadım 2 tane attım içine cünkü tamamen beyaz yada tamamen renkli yok kıyafetlerde birse alırken yıkanmış kıyafet yazıyor ona dikkat ettim onlarda akma olmuyor
Hafissee Beyzasel teachervera Dilek94- bazı kıyafetler beyaz ama mesela üstünde çiçek olan falan var desen olarak . O yüzden beyaz ve renkli olarak ayırayim mi peki
Menfiye_01 Hafissee hepsı yeni yanı sımdı rengimi solacak falan dıye risk almadım durulama yaptım hepsını
Beyzasel Hafissee çok renkli olanları ayırmıştım ben ne olur olmaz diye beyaz renkli diye gayet de güzel oldular
Suleasyaa Dr.beckmann diye bir markanın renk koruyucu mendilini aldım. Rengi çıkacak kıyafetin bile rengini o topluyor diğer kıyafetlere bulasmiyor. Kesinlikle onu oneririm kendi Kıyafetlerimizde falan da kullanıyoruz
Ozge2805 Hafissee Elde yıkama veya karma 30 dereceye düşürün ayarını sıkmayıda 600 zaten minicik kıyafetler 🥰
Leylak1626 Hafissee eğer yanları kırmızıli olan kıyafetler varsa karıştırma diğerleriyle azicikda olsa akıtıyor boyasını
Ozge2805 Hafissee programların sürelerini bilmediğim için oda olur siz daha iyi bilirsiniz aslında sonuçta temiz kıyafetler 😌 diğer programlardada yıkama süresini düşürebilirsiniz