Comologgo Asdasfg yorumları ve duaları gördükçe ilk kez rahatladım . İyi ki varsınız ne diyim ,🤲🤲 hepinize çok teşekkür ederim
Sansyoncam Comologgo inş düzelir ve sağlıkla bebeğini kucağına alırsın allah isteyen herkesin kucağını boş bırakmasın hayırlısıyla 🌸🌸 🤲
Baylan Bende de doktor 7 haftalıkken boş gebelik demişti 15 gün sonra başka doktora gittim bebekte kalp atışı da vardı. Şu an 27 haftalık olduk. Stres yapmayın . Allah kucağınızi.bos bırakmasın
Bb1 Comologgo anladım cnm ben kendi yaşadıklarımdan yola çıkarak yazdım 3 tane kaybım vardı biri boş gebelik ıkisi 6 haftadan sonra gelişmemişti aldılar.Aonr butun teatleri yaptık rahim filmi cekildiği ay hamile kaldım aapirin be progeateron kulandım salıklı gebekilikti gerçi 4 uncu ayda kalbi durdu o başka mesele ama.İlk defa kalp atışını duymuştum.Amh testi hakında bi bilgim yok
Comologgo Kızlarrr hala inanamiyorum bebek varmış sevinçten aglayamadim bile. Dua eden herkesten Allah bin kere razı olsun. Dusuk tehlikem varmış ama ilaç verdi uzan dedi . Yaa çok mutluyum. Rabbim isteyen herkese versin inşallah çok cok aminnnn 🤲🤲🤲🤲🤲🤲🤲🤲
gulten5897er Comologgo bol bol dinlen sadece tuvalet ihtiyacın ve yemek yemek için kalk onun dışında kalkma yataktan. Allahım inşallah sağlıkla kucağına almayı nasip eder. Dualarım seninle🙏🏻🥰
Comologgo Bb1 amin aminn rabbim hepimize sağlıkla huzurla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah Salih sevimli yavrularımız olsun 🤲🤲🤲
Comologgo gulten5897er Allah razı olsun güzel yureklim ,🤗🤗 dün bı bulaşık yikayayim dedim sadece hala belim ağrıyor . İstesem de ayakta duramıyorum. Bu kadarı fazla gibi geliyor ama hayırlısı artik. Biz tevekkül ettik. Rabbim hepimize bebisleromize sağ salim kavuşmayı nasip etsin. Çok amin
Sakinem212 Comologgo sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah ben boş gebelik olduğunu ihtimal vermedim değerleriniz gayet yüksek boş olunca o kadar yükselmiyor çünkü darısı bize artık 5 haftalığız henüz.
Comologgo Sakinem212 ayy miniginizin tatlı kalp atışlarını duyarsınız inşallah dünyanın en güzel anı gerçekten . Yıllardır bekliyordum ben. Hamd olsun yaşattı Rabbim . Darısı sizin de başınıza inşallah 🤲🤗