hanzadeee Doktor kanim 8 cikmis dusuk dedi diger degerlerim tammis ama ilginc olan kan hapini sabah aksam yazmis gunde normalde 1 kere sabah icerdim hamileyim diye mi sabah aksam yazdi kizlar ?
Dunyayse hanzadeee bende bugün aynı şeyi öğrendim. Ve doktorum ikiye cikariyoruz dedi sabah akşam normale girene kadar iç dedi . Bakalım nasıl olcak ben bu arada küçük şurup olanlardan iciyorum
Suleasyaa Benim de 7 cıktı ama sadece 1 kere içiyorum. Uzun süredir içiyorum düzelme falan da yok ama hiç iki kere iç demedi
Cigdemkinali21 Kizlar ihmal etmeyin. Hamileligimi ogrendigimde Benim 10du. Gunde iki kere kullanmama ragmen 30 haftaligim 8.1e dustu. Cocuk kandan besleniyor. Takviye olarak dogal şeyler yiyin icin pekmez kirmizi et gibi .
hanzadeee Cigdemkinali21 pekmez alayim bari ben olmucak boyle hic de sevmiyorum ama su pekmezi sifa olcaksa iceyim bari
Livanur22 hanzadeee pekmezi sabahları aç karnına çay bardağının yarısında sulandırarak için tahta kaşık ile karıştırın çelik sürmeyin ve bir saat en az süt ürünleri yemeyin peşine düzelecektir eminim ben böyle yaptım 5ten 13e yükseldi kanım 2 ayda
hanzadeee Dunyayse surup degil benimki hap surup daha etkili diye biliyorum ama bana hep hap yaziyolar hic surup yazmadilar
hanzadeee Dunyayse anladim bende anamide var gerci belirtmeyi unuttum soruda belki de o yuzden ikiye cikarmia olabilir .