38+5 de gelen suyumla birlikte doğum hikayem başladı. 38de çatı muayenesinde 3cm açıklığım olduğunu söylemişti doktorum. Ama bende sancı yoktu bekleyelim dedi. Suyum geldiğinde doktorumu aradım evde sancımı beklemek istiyorum dedim ama riske atamam hastaneye gel dedi hemen gittik. 4cm açıklığımın olduğunu ve sancıları bekleyelim eğer gelmezse suni ile başlatırız doğumu dedi. Bi saate benim sancılarım ağırlaşmaya başladı. Burda hep doğum sancısı gelince anlarsın demişlerdi de inanmamıştım cidden anlıyormuş insan 😂 önce regl sancıları gibi başladı zaman aktıkça ağrı da şiddetlendi 7.15de gelen suyumla birlikte 00.14de minik oğlum doğdu. Son dakikaya kadar odamda pilates topu üzerinde ve duşta çektim sancıyı. En son duştayken kanamam oldu bir anda ve ben istemsiz ıkınmaya başladım. ((Birazcık bağırmış ve katı inletmiş olabilirim 😂) duştan çıktım acil doğumhaneye aldılar ve tam açıklık dediler doktorum zor yetişti miniğim doğdu. Maalesef ki ne kadar herşeyi yapmış olsam da 5 tane dikişim var. İç dikişler de mevcut. Ayrıca doğumda zorlamadan dolayı kalça kemiğim ağrıdığından hala topallayarak yürüyorum. Hem doğumla hem sonrasıyla alakalı Sorularınız varsa alırım. Herkese hayırlı doğumlar diliyorum 😊