Denizyildizii Selam kızlar 16+4 üm daha hiç kilo almadım. Acaba bundan sonra alırmıyım ki.alıcam diye korkuyorum☺️ Bu ikinci ama ilkinde ne zaman aldım hiç hatırlamıyorum. Sizde durum nasıl?
Ilkayy Denizyildizii 17 haftalığım bende hiç kilo almadım eve normalde herkes kilo alıyor diyor sen almamışsın dedi
MerveCeren Denizyildizii ben 19. Haftama kadar hiç almadım ondan sonra almaya başladım 25. Haftamdayım az az artıyor ama dikkat ediyorum tabiki 🥰
Ilkayy Denizyildizii öyle ebe dedi herkes duba gibi geliyor bu haftalarda dedi ama 20 den sonra çok. Kilo alan varmış inş almayız 😂
Ozlem0625 @Denizyildizii valla herkesin karni burnunda ben hamile gibi hissetmiyorum bide kilo verince iyice moralim bozuluyo . Hamileysem hamile gibi olayim diyorum . Elbise alcam esimin digum gununde cinsiyet icin surpriz yapcam . Ama hamile gibi degilim cinsiyet partisi yapsam kocam daha cok hamile gibi benden . İyi mi kotu mu bilemedim 😂😂😂
Denizyildizii Tugce-ylds inşallah böyle devam eder. Aslında ille kilo alınacak ama en fazla 10 kilo almak istiyorum😊
UralYlmz 19 hafta olduk bugün 2 kilo aldım. Bende sonrasından korkuyorum 😖 ama doktoruma danışıp pilatese başlamayı düşünüyorum dengeli kilo alımında etkili olur sanırım🤰