Htcyalmanci 32 haftalık hamileyim bebeğim bir hafta önden geliyor yani 33 hafta özellikle gece yatarken kasıklarda öyle baskı oluyor ki sanki çıkacakmış gibi geliyor bazen bu erken doğum belirtisi mi yoksa vücut kendini doğumamı hazırlıyor
masalsmomm Htcyalmanci bende suan 35.haftadayım 32 den beri aşagı dogru baskı var genelde ayaga kalkınca oluyor sanki heran cıkacakmıs gibi birde karnım cok sertleşiyor taş gibi bu 2.hamileliğim ilkinde hic olmadı böyle seyler
Eski9 masalsmomm Bende aynı senin gibiyim ilki çok rahat geçmişti tansiyon dışında ağrı sızı mide yanması nedir bilmedim ama bu minnoş beni perişan etti çok ağrılarım kasılmalarım vs oluyor zor yürüyorum 😑 herkeste aynı şikayetler var demekki bu haftalarda bende korkuyordum
masalsmomm Eski9 kesinlikle ilkinde bende hic şikayet yaşamadım ne miğde bulantısı ne yanması ne agrı sızı kızım olmustu şimdi oğlum olacak Allahın izniyle bilmiyorum cinsiyetten farkedermi ama bu zorladı baya kilomda yok 58 kiloyum ama agır vasıta oldum 🙈
Eski9 masalsmomm hayırlısıyla kucağımıza alalım inşallah benim ikiside kız cinsiyetle alakalı olduğunu zannetmiyorum her hamilelik farklı demekki