Behicelif AnnelikHayali evet canım 3günü değerlendirmek lazımmış.çok heycanlı günlerdir test yapıyorum tam ümidimi kestiğim anda oldu☺️☺️
AnnelikHayali Behicelif adetini kaç günde bir görüyorsun acaba, kaçıncı gün gördün? Benim de adet günümün üzerinden 14 gün geçti hala takip ediyorum ovulasyonu, göremedim daha.
Elifcc Behicelif benimde bugün bu şekilde oldu ovülasyon testin post açmıştım adetime 6 gün var sizin kaç gün var acaba
Behicelif AnnelikHayali canım benim çok düzensizdir iki ay olmamıştım,bu ayın 10unda oldum.adetimin 8. Günüde teste başladım bugün 18.gün sanırım yeni koyulaştı. Senin nasıl adet düzenin
Mervegem AnnelikHayali 28 gunde bir hasta olurdum genelde. Bazen gecikiyor yada erken oluyor tabi 14. Gün yaziyor hep programlarda ama ben testi 2 ay yaptim denedim 10 11 . Gunlerde oldu bazen erken yada geç oluyor deneyin hergun mutlaka
Zeysezer Aysenrr20 instagramda bir gebenin günlüğü sayfası var Ebru hanım çok yardımcı da oluyor ben de ordan aldım tavsiye ederim :)
Behicelif Aysenrr20 ben intagramdan aldım canım 20 yumrtlama testi 2de gebelik testi toplamda 70₺ markasıda laboquick
Behicelif Elifcc canım benm programda 13gün olarak gösteriyor ama çok düzensiz benimkisi hiç bi zaman uymadım programa.adetin bittiğinden beri yaptınmı canım sende testi
Elifcc Behicelif adetim bittiği günden bugüne kadar yaptım adetim biter genelde 8. Gün felan yumurtlama olurdu ama şimdi adete 6 gün kala gördüm daha önce ben yumurtlama sanmıştım 8. Gün ki baya koyuydu ama yumurtlama değil demişlerdi
Behicelif Elifcc hamile olabilir misin acaba bekle bakalım canım adet gününe kadar değerlendirde aynı zamanda ne olur ne olmaz olmazsanda gebelik testini yaparsın. İnşAllah olmazsın🙏🏻