3 seneye yakın olmadı bebeğim. İzmirde hangi hastaneye gittiysem kısırlıktan bahsettiler ahhh o hastane merdivenleri hıçkıra hıçkıra ne ağlamışlıklarım var o tepecikte 😒her AYM yaptığım tonlarca testler neler yaşadım. Eşim askeri personel sürekli yanımda olamıyordu bütün sıkıntıları tek çektim. Bir gün yine ağlıyorum eşim aradı ben test yaptım bende sıkıntı çıktı dedi üzülme sen tek sorun sende değil dedi. Hani yanlış anlamayın ama az da olsa bu beni biraz rahatlatmıştı sanki sonra memlekete döndük ve dedim kendi kendime bi tedaviye başla bugüne kadar ne zaman tedavi sürecine girsem kocam yanımda olmuyordu ilk defa eşim yanımda ve hastaneye gittim tabi bi umutla muayene etti normalde der yumurta çatlamış gün aşırı ilişki ama bu sefer demedi tabi yine hayal kırıklığı yaşadım ve tedavi olmaya karar verdim. Olmazsalar tek çocuğu olmayan ben değildim bi evlatlık ediniriz dedim eşime bana ben başkasının çocuğuna bakamam dedi o günü hiç unutmam onun gözlerinde ki acıyı o kadar zoruma gitmişti ki🙁 sonra eşim test verdi ve hiçbir sorun yok meğer beni kandırmış kendimi çok yıpratıyorum diye :( doktorum adetin ikinci gününde gel dedi tedaviye başlayalım. Allahım normalde 3 sene boyunca her ay adet olmayım diye dua eden ben o ay sabırsızlandım adet olmak için ama ne gelen var ne giden göğüslerimde bi ağrı kasıklarım parçalanacak gibi o günde annem bizde kavga ediyoruz diyo ki benim aldığım beşiği yatak odasına koy bende diyorum hayır oda yapcam ayrı en son ağladım dedim sanki bebek mi var biz beşik kavgasına girişmişiz ben ağlayınca oda ağladı. Mutfağa kalktım su içmeye biri yumurta kırmış aman allahım böyle bir koku yok. Annem rahatsız olduğumu anlayınca gitti test aldı ama tabi hiç umudum yok. Testi yarın sabah yap dedi onlar gittikten sonra dayabilirmiyim dayanamadm yaptım ya bi çizgi var ama yok gibi bütün odaları dolaştım ışıklarından faydalanmak için sabah oldu tekrar bi test aldım yaptım bu sefer daha belli resmen ikinci çizgi var 🤣 dayanamadım tabi hemen hastaneye koş kan ver 2 saat içinde 15.63 çıktı değerim eve gelene kadar ağladım 0.100 lere gözüm o kadar alışmış ki eşim yine görevde tabi 10 gün sonra gelcek dayanamadım aradım söyledim 🤣 o ağladı ben ağladım.
Hamilelik sürecim gerçekten çok zorlu geçti doğuma gireceğim gün bile 2 tane prilam içtim. 6 tane dişim çekim çıktı. Tansiyon şeker derken defalarca hastaneye yatışım yapıldı. Ama çok şükür bu zor günler geride kaldı. En çok ta hamileliğim de eşim yanımda değildi ve kendi ailemde kaldım çok zorlandım. Neyse gelelim 17 mayısta anneme dedim bak ki 19 mayısta doğsun🤣🤣 tabi haftalardır sancım var bebek yok🤣 40+2 19 mayıs günü eşim aradı tanıdık Bi doktor var hastaneye git diye çünkü sıra bulamıyordum kalktım gittim 2 cm açılma var dediler ve yatış yaptılar 24 saat kaldım 24 saat sonunda açılma 0 dediler tabi bu arada sancı var ama dayanamayacağım Birşey değil. Beni tek zorlayan çatı muayenesiydi. Dha önce çok yaptım ağrımadı ama felaket derecede ağrımaya başladı ve artık hemşirelere izin vermedim onlarda mantar var ondna ağrın fazla dedi kocamı aradım gel beni burda götür özele sezeryan olcam diye😥 ama gerçekten enfeksiyon dan kaynaklı ağrıya dayanamadım artık neyse kağıt filan imzaladık özele geçtik aslınd anormal çok istiyordum ama olmadı. Hastaneye giriş yaptık zaten takipi oldugum doktordu. 20 dk sonra ameliyathane aldılar. Ama çok korkuyordum ne olcak hissetcem mi filan diye belimden iğne yaptılar uyuştu bacaklarım. Sonrasında mide bulantısı beni rahatsız etti kustu m hatta ameliyathane de sknra gözümü Bi açtım ağlama sesi aman allahım pembeler içinde pespembe bir bebek 🤣🤣 eşim ilk gündne beri hep diyo erkek olcak görürsün diye. İlk sorduğum kız dimi olmuş🤣 evet dediler hatırlıyorum sknra yine uyumuşum 🤣🤣🤣🤣 gözümü açtım dikiş bittimi dedim doktorum evet uykucu dedi 🤣🤣🤣 sonrası odamıza çıktık o ilk kalkış filan beni hiç zorlanmadı ilk yürüyüş eşimle sonra hep tek yürüdüm. Ama bebeğim o kadar tatlı ki o kadar güzel o kadar m isss kokulu ki anlatamam kızlar. Çok güzel bir duygu. Şimdi 8 günlük olduk kızımla çok güzel anlaşıyoruz 🤣 hep onun dediği oluyor 🤣🤣🤣 gece uyutmuyor emerken çok zorlanıyorum ay buraya neler neler yazılır lakin çok uzun oldu şöyleee güzel bir dua bırakayım. Rabbim evlat hasreti çeken herrr aileye e nasip etsin bu güzel duyguyu evlatlarını bekleyenlere ise kazasız belasız kavuştursun. Bizim yavrularımızı da bize bağışlasın 😍😍