Iremciksem Kızlar hepinize selam ben daha 22. Haftamdayım ve ayaklarım şişiyor, annem daha çok erken diyor, kilom 107 acaba kilodan mı yoksa sizde yaşadınız mı bu durumu. Kocaman oluyor ayaklarım gün sonunda, çalışmıyorum evdeyim ama bilemedim sormak istedim
Htcyalmanci Iremciksem benimde ayaklarım çok şişiyor ve ağrıyor 28. Haftamdan sonra başlamıştı magnezyum önerdi doktorum faydası oluyor ama yine de doktorunuza danışın bende ödemde çok oluyor 38 ayak numaram şuan 40 giyiyorum yüzüklerim falanda olmuyor insanın bünyesi değişiyor su tutuyor ister istemez yaşatıyoruz böyle şeyler
Ayskem Iremciksem az önce doktorun yanından çıktım bende 88 kiloyum ayaklarım çok şişti dedim 30. Haftadayım bu arada diyetisyene gitmen lazım dedi bana
Ayzetuka Iremciksem ben 18.haftadayım ve 54 kiloyum dün işten gelince farkettim ayaklarımın şiştiğini bugünde aynı hatta şuan koltuğa uzandım ayaklarımı yukarıya kaldırıp duvara dayadım şaşkınım henüz çok erken gibi 😟
Ays0 Kilodan olabilir vücut ağırlık dengesi de bozuluyor malum hamilelikle ama tansiyonunu ölçtür mutlaka çünkü tansiyon yüksekliği de şişme yapıyor ve önlem alınması gerekebiliyor. 27 haftalığım çok ayakta dolaninca veya uzun süre oturup ayağımı sallayinca hafif sismelerim başladı öyle aşırı olmasa da ayağımdaki terlik oturuyor anlıyorum şiştiğini. Doktorum normal arada hareket edip sonra ayaklarını yukarı uzat dinlen ödem tutma dedi. 63 kiloyum bu kilodan değilmiş çoğu kişide olurmuş
Gamiiiii Iremciksem bende aynı kilolardayım.35.haftada sıcaklarla birlikte başladı. Uzatınca iyi geliyor. Biraz yürüyüşte fayda ediyor.